Obnova notranjosti kabine
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Ne vem no , tapete v barki. Dobro stvar vsakega posameznika in njegovega okusa. Pralna tapeta , pa je tudi ene vrste zapora za vodo in vlago. Problem ni vlaga na zunanji strani, ampak pod tapeto, kamor vlaga zlahka pride, ne mora pa odit. Iz česa imaš stene notranjosti. Poliester ali vezana plošča. Če je poliester in bi lepil tapeto direkt na njega, potem ni problema. Če pa je spodaj vezana plošča, pa ne bi priporočal pralne tapete. Raje navadno, skozi katero plošča diha in se suši, vsaj prva plast. Ali pa en lep furnir ob straneh, strop pa recimo iz skaja, podloženega ( kaširan). Pride zelo lepo. Sem ti hotel pokazat v SVB katalogu iz 09., stran 322, pa mi odpre novega, tam pa ni tega posnetka več.
LP
LP
Trenutno imam notri goli poliester, ki ima samo barvni premaz, za zaščito. Tako da tapete so opcija. Všeč mi je zaradi tega, ker je trenutno še kup ostalih stroškov, tako da malo prišparam, ker so poceni. Ko pa se umažejo ali pa se jih naveličaš pa enostavno oblečeš z drugimi pa gas naprej. Hvala za pomoč.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov