Ce sesa.iz dna zapres ventil ce pa preko pete pa jaz ne bi upal v vodi kolektorjev dol jemati
.Vsekakor motorja ni treba ven vzet je pa lazje ce ga in preveris se sklopko in karter.
mercruiser
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Kakšne so ripne na sklopki, če je vse ko so vrhovi trikotnkov porezani če so špičasti ima verjetno luft kaj koliko bo pa potem še zdržala je loterija.
Karter da ni gnil no pokrovček kar so baje iz tankega plehca.Če steče olček ven je konec.
Če si iz kje okolica lj imamm mojo staro sklopko še doma če bi rad videl kako zgleda
So mi rekli da ne bom zvozil sezone z njo ko sem imel videl novo sem bil tudi sam tega mnenja:)
Karter da ni gnil no pokrovček kar so baje iz tankega plehca.Če steče olček ven je konec.
Če si iz kje okolica lj imamm mojo staro sklopko še doma če bi rad videl kako zgleda
So mi rekli da ne bom zvozil sezone z njo ko sem imel videl novo sem bil tudi sam tega mnenja:)
mercruiser
Pozdravljeni
Zanima me če kdo ima oz. kakšni so roki za preventivno menjavo raznih delov na mercruiser mag 5.7 mpi ter bravo 3 kot naprimer
svečke vsako leto ali vsako drugo,
cinki itak vsako leto,
olje v peti vsako leto ali vsake dve leti in ali je , potrebno vsakič ko se dela servis preventivno peto dol
olje filtri olja benzina vsako leto itak
na koliko časa impeler,...
na koliko časa gume - mehovi
avspuhi kdaj preventivni pregled moji so bili zamenjani 2013,....
ali je še kaj takega?
Prosim za nasvet
Zanima me če kdo ima oz. kakšni so roki za preventivno menjavo raznih delov na mercruiser mag 5.7 mpi ter bravo 3 kot naprimer
svečke vsako leto ali vsako drugo,
cinki itak vsako leto,
olje v peti vsako leto ali vsake dve leti in ali je , potrebno vsakič ko se dela servis preventivno peto dol
olje filtri olja benzina vsako leto itak
na koliko časa impeler,...
na koliko časa gume - mehovi
avspuhi kdaj preventivni pregled moji so bili zamenjani 2013,....
ali je še kaj takega?
Prosim za nasvet
Ko te zastrupi te ne spusti
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov