Šok pred dopustom

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Pe Jul 21, 2017 09:35

morosito napisal/-a:Jaz sem slisal da na porsche slovenija nasplosno na nove avte, zlijejo ven 4l olja in ostalo v zep kolegu, ali preprodaja.
1h servisa v porsche slo je 55€ brez davka...v trstu na uradni vw je 1h dela 27,50€ brez davka

Rekla kazala...
Moj tamal je tam na pocitnickem delu, pred tem praksa...
Nič še ni pripeljal olja domov!

možno pa je, da kak posameznik kaj poskuša(kot lahko kjerkoli), ker plače imajo pa 600€...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
EL CAPITANO
Admiral
Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula

OdgovorNapisal/-a EL CAPITANO » Pe Jul 21, 2017 10:56

CAR napisal/-a:Če se ne motim je ta serviser v Trzinu tudi naš član, ki je že mnogim Morjeplovcem brezplačno pomagal z nasveti ali na kakšen drugačen način. Pa naj to ne zveni kot reklama.

Kar naj zveni kot reklama . Servis je dober !
FISHING & SAILING IS LIFE
klemn
Admiral

OdgovorNapisal/-a klemn » Pe Jul 21, 2017 11:36

[
Kar naj zveni kot reklama . Servis je dober ![/quote]

Točno tako!
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Pe Jul 21, 2017 12:33

Sem že mislil odpreti svojo temo, pa bo ta kar pravšnja.

Hotel sem opozoriti ravno na to, kako se izogniti takšnim šokom pred dopustom. Kot prvo, motor jeseni konzervirati, spomladi pa DVA TEDNA (je še dovolj časa, da se umirjeno uredi in kaj naroči, če je potrebno) pred dopustom motor zagnati, pregledati hlajenje, dovod goriva, ter preveriti žice komand in žico volana, da ni trdo (ogromno se že naredi, če se motor obrne tako, da žica volana gleda ven, ker tako ne more zagrabiti). Motor je izpostavljen morju, potem pa zadeva stoji 10 mesecev in kaj rado pride do zapletov :(

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov