mehanik
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
nenika III
Re: mehanik
vsi ki iščete usluge Francija Salobirja prosim čim dalj od njega. človek je baraba, lažnivec. Izkoristi te takrat, ko začuti denar, drugače se pa ne oglaša na telefon , tudi po 30 klicih. Skratka baraba. ne vem sploh ali ima prijavljeno obrt, ali dela vse na črno, saj je komunikacija z njim bila samo na način "denar na roko" brez računov.
Dolgo sem čakal, poskušal biti korekten, vendar na koncu ugotoviš, da te nateguje, zavaja. Prijatelj mi je povedal, da je za njega naredil ogromno uslug, na koncu se pa obnaša enako. Torej čim bolj vstran od njega.
Dolgo sem čakal, poskušal biti korekten, vendar na koncu ugotoviš, da te nateguje, zavaja. Prijatelj mi je povedal, da je za njega naredil ogromno uslug, na koncu se pa obnaša enako. Torej čim bolj vstran od njega.
-
nenika III
Re:
Gartner napisal/-a:g. Salobir ml. in st. je en sam nateg. Roke ups - motorje proč!
Lastne izkušnje!!
možakar je baraba. čim bolj vstran od njega
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Se strinjam s predhodnikom, mojega kolega je nategnu(V.P.3.0)kot PRASCA.Vsak, ki je mehanik zna dobro naredit, jih je pa kar nekaj, ki znajo zraven še dobro nategnit in to zaradi nevednosti o motorjih.
mašinfirer
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
habibi Vll napisal/-a:Se strinjam s predhodnikom, mojega kolega je nategnu(V.P.3.0)kot PRASCA.Vsak, ki je mehanik zna dobro naredit, jih je pa kar nekaj, ki znajo zraven še dobro nategnit in to zaradi nevednosti lastnika o motorjih.
mašinfirer
Mojster je lahko ponosen na takšno reklamo 
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
ali mu res še nihče ni poslal uradnih pozdravov ?

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Tex napisal/-a:ali mu res še nihče ni poslal uradnih pozdravov ?
Zgleda da ne
Kot je slišat, še kar nadaljuje s svojo prakso
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Pozdrav, ker vidim, da ste tudi kritični imam prošnjo za informacijo komu zaupati servis motorja Yanmar GM30C v Izoli.
...Don't take life too seriously . No one gets out alive! ...
...Never sail with a crew who can't sing!...
...Never sail with a crew who can't sing!...
Tex napisal/-a:Salobir tud v Izolo pride
Za "taprav dnar" še kam dlje
Admirali, "hvala" za predloge ! 
Bo_4 napisal/-a:Admirali, "hvala" za predloge !
Za Yanmara v Izoli je Vojko Okretič. Tudi o njem imaš najbrž neke stvari tu na forumu. Jaz sem samo enkrat nekaj pri njem vzel,vse ok,kaj več ne vem.
Mi je že servisiral in na oko (pogledal števec ur) ugotovil, da je potrebno menjati injektorje !?
in brez računa...
Vseeno, hvala "nac"
in brez računa...
Vseeno, hvala "nac"
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 6 gostov