Gumisklopka
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Gumisklopka
Sem mislil, da so drekpumpe vsi choperji, vsaj tako so nas vsi na raznih zborih označevali... sem bil 15 let član Padlih Borcev ..dokler nisem pretopil stroja v 2 metra daljšo jadrnico...

-
tyson
Harleyi so občutljivi, kljub robustnemu izgledu... in spet je tu Japonska zanesljivost, ko ne rabiš vozit na izlete še rezervne dele...
Chopperji morajo imet svoj zvok, neglede na to, katera mašina je med nogami...meni še vedno kocine pokonc postavi kak globok klokotajoč zvok, ki narašča
...ne vidim primerjave z drekpumpami
Mal me je zaneslo na cesto
Chopperji morajo imet svoj zvok, neglede na to, katera mašina je med nogami...meni še vedno kocine pokonc postavi kak globok klokotajoč zvok, ki narašča
Mal me je zaneslo na cesto
harley ni občutljiv, zadnji jajc na svetu je. kot statusni simbol primerljiv z rolexom, ni tu nobene primerjave v robustnosti.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Harley je legenda in zato tudi kralj, kot lev med živalmi.Čoperje se je pač prijel ime drekpumpa, ker se tudi počasneje vozijo, eni tako uživajo z vzbujanjem pozornosti na cesti, da ovirajo promet.Lastniki teh motorjev so zelo ponosni na svoje motorje, zato je ponavadi tudi obnašanje drugačno.Tudi druženje med motoristi se marsikje razlkuje.
Nikoli v svoji 53-letni moto karieri in 62-tih motorjih pa nisem imel čoperja.
Drugače je pa Yanmar odličen motor, grajen na osnovi Kubote, ki je osnova za veliko navtičnih motorjev.
Nikoli v svoji 53-letni moto karieri in 62-tih motorjih pa nisem imel čoperja.
Drugače je pa Yanmar odličen motor, grajen na osnovi Kubote, ki je osnova za veliko navtičnih motorjev.
mašinfirer
-
tyson
kljub robustnemu izgledu...(sem napisal, bere se najbrž drugače)
Izgled, samo izgled...navzven deluje kot da bo delal kt rolls royce, pa vemo, da ni tako...
Izgled, samo izgled...navzven deluje kot da bo delal kt rolls royce, pa vemo, da ni tako...
sam se dosti let vijačil vsakodnevno po teh HDjih, kaj lepega o njih ne morem povedat. skoraj ni tak kamenodobnega motorja, mogoče kak Dnepr, drgač pa hjoj...
da o lastnikih nebi. egocentrična banda. tisto pokanje na dolgi rok...ja če si ves čas mal pod gasam, kar jih 50% tudi je. Če bi dal čoperistom za pihat, bi kmalu zginli s ceste.
da o lastnikih nebi. egocentrična banda. tisto pokanje na dolgi rok...ja če si ves čas mal pod gasam, kar jih 50% tudi je. Če bi dal čoperistom za pihat, bi kmalu zginli s ceste.
-
tyson
Lastniki statusnih simbolov so posebni, včasih je težko bit v njihovi družbi...med njimi so izjeme, sicer redke, ampak so... kot v navtiki, tako na cesti...
tyson napisal/-a:Lastniki statusnih simbolov so posebni, včasih je težko bit v njihovi družbi...med njimi so izjeme, sicer redke, ampak so... kot v navtiki, tako na cesti...
to je res. najbolj zanimivo je, da tisti, ki si ga najlažje kupi, je tudi najbolj normalen. toliko iz mojih opažanj.
-
tyson
Bo držalo!
In tisti, ki ima najmanj, bo prej kaj dal, kot kak drug bolj "naloudan"...
In tisti, ki ima najmanj, bo prej kaj dal, kot kak drug bolj "naloudan"...
- habibi Vll
- Admiral
Ja pravijo, če hočeš šminkirat, kupi H.D., če bi se rad vozil, kupiš Japončka, se pa strinjam z obama(tyson,kr3mn1) 
mašinfirer
habibi Vll napisal/-a:Ja pravijo, če hočeš šminkirat, kupi H.D., če bi se rad vozil, kupiš Japončka, se pa strinjam z obama(tyson,kr3mn1)
ej, zdej pa že v živo režeš!
veš da oba doma, pa tudi ti si včasih, vozil "diva di bologna"!
!!!
- habibi Vll
- Admiral
Joj kako pa to klokota ker ima menda suho sklopko, misliš, da bo zadeva razpadla, za peljat je pa ok. Sem parkrat peljal ST2 in je bilo kar luštno. Drugače pa vsako leto testiramo nove modele od Honde pri AS Trzin, da se ne pozabi dvokolesne vožnje ...
a-lex:
se navadiš, jo sploh ne slišiš več
se navadiš, jo sploh ne slišiš več
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov