Krepnu motor
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Krepnu motor
Če bo potrebno kaj dostaviti, bom najbrž jutri zvečer šel iz Kranja v Červar.
https://vodovod-rh.si/
Robert,sem povedal Ljubotu.Pravi hvala ,ne rabi trenutno nič.Motor mu je dans vžgal na kratko.Težava je v in okol termostata.Posledice cevi,vetus,inpeler zgleda ok,kamna je neki po motorju..jutri bomo vedli več..
No, sedaj bi rabili eno dostavo v Červar.Če gre kdo čim prej,bi bilo potrebno vzeti za Ljubotovo barčico izpušni dušilecmwetus.Je plastičen kos velikosti škatle za čevlje...
pomisli in zgodilo se bo
S dal tvoji preventivn lupčka,,k je potrpežljivo čakala..to morš veš,de se ne pokvar..Pol ste zalaufal in je ok..?
ljubo napisal/-a::D vse srečno rešeno. Če bo prav jutri odjadramo sreči naprej.. Kot sem obljubil sledi podrobn opis dogodkov.
Če boš res napisal in to kronološko, bo marsikdo rekel da to (toliko komplikacij) ni mogoče.
aleks09 napisal/-a:ljubo napisal/-a::D vse srečno rešeno. Če bo prav jutri odjadramo sreči naprej.. Kot sem obljubil sledi podrobn opis dogodkov.
Če boš res napisal in to kronološko, bo marsikdo rekel da to (toliko komplikacij) ni mogoče.Če pa bi v opis dal zraven še vse telefonske klice (en milijon) bi pa to bilo za v rubriko: Saj ni res, pa je...
Mirno morje in polna jadra
Bom si sedaj vzel na kratko ker v bistvu ni še konec.
pomisli in zgodilo se bo
Je kurba če je prevelika luknja ..tko ko povsod tud na osi impelerja...mater mehaniki...
Danes rešeno. Preplul od Červarja do Barbarige no večino na jadra a motor dela kot urca. Še enkrat hvala vsem, ki ste mi pomagali in ki ste mi bili v podporo. No vesolje poskrbelo za vse.
pomisli in zgodilo se bo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov