Veš da eni zelo radi sprejmemo pomoč.
Zlomil sem si propeler
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
polanc napisal/-a:No Blis in vsi ostali,da boste vedeli ,da nisem želel z propelerjem zaslužiti ampak ti pomagati.Danes po službi sem se oglasil v Delta teamu in g,Špiler mi je povedal,da je pri njih redna cena propelerja malo čez 200 e,da pa mi ga da za 155 evrov.Vse sem napisal namenoma z imeni,da se da preveriti mojo izjavo.Sem,se pa sedaj naučil,da se bom držal zase in se ne bom več razdajal...Ti Blis se boš pa lahko smejal komu drugemu,meni naslednjič težko..
LP Iztok
Iztok, spomni se besed katere si mi napisal na ZS , ko sem jaz bil v podobni situaciji. Še enkrat HVALA za njih.
Bliss mogoče ni mislil da bo tako izpadel njegov komentar. Če pa je resno hotel sprovocirat, pa se tako in tako nimaš kaj sekirat.
Poglej koliko nas je že na Morjeplovcu in verjemi VSI cenimo tvoje komentare o razlagi neke materije in tvojo nesebično pomoč. Obstajajo pa ljudje, kateri radi samega karakterja niso navajeni , da jim nekdo hoče pomagat, ker tega ne poznajo, radi tega pa tako reagirajo.
Lep pozdrav
ps; Iztok , se opravičujem ker sem zgoraj napisal Mitja in ne tvojo ime
Nazadnje spremenil atilone, dne Sr Jul 01, 2009 16:35, skupaj popravljeno 2 krat.
Mike napisal/-a:Svaka čast BLISS. Mene so naučili da rečem Hvala!!
Mene tudi...
My car detailing projects:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=460
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=460
Ne, ne morjeplovci, moje pisanje ni bila provokacija in res ne vem, kaj sem v svojem postu takšnega zapisal, da se vam je polanc tako zelo zasmilil oz. da je on tako globoko užaljen?
Seveda sem mu hvaležen, ker je poklical na uradni servis in vprašal za ceno propelerja! Tudi sam sem v sredo 24. 06 poklical tja in meni so rekli ceno 160€ (mislim, da najvišjo od vseh). Pa naj povem še to, da sem ravno danes dobil najugodnejšo ponudbo doslej, in sicer nov propeler, original yamahin za 100€ in to na pooblaščenem yamahinem servisu. Kljub temu pa bom počakal še do sredine naslednjega tedna, da še dobim ponudbo iz Italije. Čeprav imam stari propeler vrhunsko zavarjen in sem skoraj prepričan, da ne bo tresljajev, sem se odločil, da bom raje imel še enega za rezervo, saj ne bo nikoli dolgo, ko bom zopet katerega zlomil!
Seveda sem mu hvaležen, ker je poklical na uradni servis in vprašal za ceno propelerja! Tudi sam sem v sredo 24. 06 poklical tja in meni so rekli ceno 160€ (mislim, da najvišjo od vseh). Pa naj povem še to, da sem ravno danes dobil najugodnejšo ponudbo doslej, in sicer nov propeler, original yamahin za 100€ in to na pooblaščenem yamahinem servisu. Kljub temu pa bom počakal še do sredine naslednjega tedna, da še dobim ponudbo iz Italije. Čeprav imam stari propeler vrhunsko zavarjen in sem skoraj prepričan, da ne bo tresljajev, sem se odločil, da bom raje imel še enega za rezervo, saj ne bo nikoli dolgo, ko bom zopet katerega zlomil!
BLISS pozdravljen. ko sem gledal cenike raznih ponudnikov v Nemčiji, kjer je marsikateri del cenejši kot pri nas, so se original alu propelerji začeli od 190 € pa gor, RF pa tako in tako najmanj polovica dražji ( navadni ). Nakup pri pooblaščenem serviserju, še tudi ne pomeni da je prop original. Stare porihtajo tako da ne vidiš razlike, še številke se na enako mesto vtolčejo. Ne pravim , da so zanič, ampak razlika v ceni katero pokasira serviser je zanič
, za kupca.
Nočem solit pameti ali bilo kaj drugega
. Take cene pač so.
LP
Nočem solit pameti ali bilo kaj drugega
LP
polanc napisal/-a:No Blis in vsi ostali,da boste vedeli ,da nisem želel z propelerjem zaslužiti ampak ti pomagati.
Polanc niti pomislil nisem, da bi kdorkoli, razen prodajalcev skušal na mojem propelerju kaj zaslužiti. Vem, da tudi ti nisi imel takšnih namenov!
Atilone! Prodajalec, ki mi proda propeler za 100€, mi trdi, da je to original propeler in za to ceno mi ga da pod pogojem, da ga plačam z gotovino in da ga vzamem brez računa. Povedal mi je tudi, da je propeler bil preizkušen na nekem plovilu ampak res samo preizkušen in da na njem ni niti najmanjše praske!!! Verjetno je to tak serviser, kot si jih lahko samo želimo, saj je očitno pripravljen dati tudi kakšno stvar za preizkusit, da vidiš, če ti ustreza, preden jo kupiš.
Ne vem, kaj pomeni kratica "RF".
Pa naj povem še to, da sem ravno danes dobil najugodnejšo ponudbo doslej, in sicer nov propeler, original yamahin za 100€ in to na pooblaščenem yamahinem servisu.
Povedal mi je tudi, da je propeler bil preizkušen na nekem plovilu ampak res samo preizkušen in da na njem ni niti najmanjše praske!!!
RF pomeni rostfrei, neerjaveče.
Guma je guma, zaenkrat.
Ma ne, fantje!!! jaz govorim o aluminijastem propelerju! Inox propeler za moj motor stane baje od 400€ pa naprej!
Polanc! če zgleda moj post provokativen, potem je to zato, ker sem bil vesel, da sem že sam našel propeler po ugodni ceni, nikakor pa te nisem hotel provucirat! Tudi sam upam, da bo kdaj priložnost, da dam za pir in da zgladimo ta spor!
Polanc! če zgleda moj post provokativen, potem je to zato, ker sem bil vesel, da sem že sam našel propeler po ugodni ceni, nikakor pa te nisem hotel provucirat! Tudi sam upam, da bo kdaj priložnost, da dam za pir in da zgladimo ta spor!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov