Odstranit antifouling
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Odstranit antifouling
Jebemti, mi pa peskal namesto da bi sam opral z vapom
Kaka potrata
Kaka potrata
pojdi se z bikom bost!
-
UrbanBatic
- Kontraadmiral
- Kraj: Waj
Namesto vsajanja na izjavo uporabnika (ki najbrž trolla) delite raje kaj uporabnega, da se tudi mi mlajši/manj izkušeni kaj naučimo. ‘miucren’u je sedaj najbrž že jasno, da z baromatom ne bo imel veliko možnosti proti AF. Dalje.
UrbanBatic napisal/-a:Namesto vsajanja na izjavo uporabnika (ki najbrž trolla) delite raje kaj uporabnega, da se tudi mi mlajši/manj izkušeni kaj naučimo. ‘miucren’u je sedaj najbrž že jasno, da z baromatom ne bo imel veliko možnosti proti AF. Dalje.
predelano na tem forumu že X-krat
malo poiščeš in je, zakaj znova in znova pisat prežvečeno temo
Zato pa dodajmo kaj novega, kar še nismo obdelali. S tistim električnim dletom skill 7720, ki sem ga omenil zgoraj, smo olupili pol barke prav do poliestra, mislim pa da bi miucren, ki je začel to temo rad gelcoat pustil tam kjer je.
motorni
Jaz pa verjamem, da je @jmiha odstranil AF z wapom, sam je bil verjetno njegov AF nanesen brez primerja in na kaksno mastno ali pa zelo prasno podlago. V takem primeru gre sigurno stran z wapom.
To se zgodi enkrat na…….
To se zgodi enkrat na…….
https://meguiars-prodaja.si/izdelek/d05 ... arve-075l/
Namažeš, počakš dobro uro in na juriš z vapom. Sam uporabljam Karcher k7 in vrtljvo šobo. Funkcionira.
Namažeš, počakš dobro uro in na juriš z vapom. Sam uporabljam Karcher k7 in vrtljvo šobo. Funkcionira.
Men ni delal tale hemplov paint stripper na af ki je bil na mojem čolnu. Pa mam taprav 100 kilski wap na 190-200 bar in 160°C.
Ne vem pa kaj so napacali gor.
Ne vem pa kaj so napacali gor.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Ja, vprašanje. Je pa fora, da mora biti namazano debelo uro, v navodilih sicer piše kar dosti krajši čas.
Sem pustil kr dolgo. Recimo na primerju izvenkrmnih motorjev tudi ne deluje hempel. Jih imam pa na sumu da so pred časom menjali formulacijo za bolj "zeleno" in od takrat nekoliko slabše grize. Lavacol so definitivno uničili na ta način, pred leti je dobro delal zdaj pa bi verjetno marmelada prej požrla barvo..
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov