Nakup čolna
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Dol pri LJ? Ne na Rakek.
Potem pa še 15min vožnje v brege.
Moram pa reči, da je prodajalec bil res zelo prijazen, saj naju je s punco peljal naprej iz Rakeka do ogleda čolna s svojim avtom. Potem še pogostitev itn..
Mogoče je čoln dobil že v takem stanju? Zanimivo je tudi to, da mi je ponudil vso pomoč (informacije in nasvete) pri nadaljnem vzdrževanju motorja in čolna.
Kaj pa vem? Lani sem se opekel pri nakupu avta in sem zadevo komaj rešil s pomočjo kolega kriminalista. Saj človek sploh ne ve več, komu naj verjame...
Moram pa reči, da je prodajalec bil res zelo prijazen, saj naju je s punco peljal naprej iz Rakeka do ogleda čolna s svojim avtom. Potem še pogostitev itn..
Mogoče je čoln dobil že v takem stanju? Zanimivo je tudi to, da mi je ponudil vso pomoč (informacije in nasvete) pri nadaljnem vzdrževanju motorja in čolna.
Kaj pa vem? Lani sem se opekel pri nakupu avta in sem zadevo komaj rešil s pomočjo kolega kriminalista. Saj človek sploh ne ve več, komu naj verjame...
In je rekel ne ne samo malo popraskan je bil na dnu pa smo ga popravili, pa to ni osmoza to je tako original
Tud če te še enkrat pelje na čevape se ne dat prepričati. Imaš še skoraj 3 mesece da najdeš čoln.
Če se misliš to poletje peljati tako kot se šika kupi kaj drugega. Za ta denar tudi 500 eur manj kot ti bo dal max popust se mi zdi da dobiš bolj cel čoln.
LP, G
p.s. ta čoln mora kupiti strokovna roka in ga zrihtati.
Ne da se mi še delat ma mal težim po morjeplovcu
Tud če te še enkrat pelje na čevape se ne dat prepričati. Imaš še skoraj 3 mesece da najdeš čoln.
Če se misliš to poletje peljati tako kot se šika kupi kaj drugega. Za ta denar tudi 500 eur manj kot ti bo dal max popust se mi zdi da dobiš bolj cel čoln.
LP, G
p.s. ta čoln mora kupiti strokovna roka in ga zrihtati.
Ne da se mi še delat ma mal težim po morjeplovcu
dule napisal/-a:Rac00n, zato sem te vprašal, če si šel na ogled v Dol pri Ljubljani, ker je tam doma lastnik tega čolna (vsaj tako piše v vpisniku čolnov) in je moj sokrajan.
Mogoče lahko kaj izvem od njega, če te zanima.
Če ga poznaš in če bo prilika, zakaj pa ne... Da slišimo informacije še z njegove strani...
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov