Kako olje v vinč
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
al
-
al
-
al
Tex napisal/-a:aha, pri nas sem pa opazil, da jadralci zjutraj bolj verigo polagajo zadaj na krmi![]()
Piješ, katero viskoznost pa ? ampak a je to zdravo ?
Tist je kabel... Sam jaz to delam tko, da ga pod vodo polagam...
sem pa letos na Silbi vidu eno milfaro k je ob pol6 zjutri eno klobasico...
pa je misla, da je sama... No, sej ne da sem gledu cel proces:)
Olje pa res pijem. konopljino, laneno pa ribje...
Vsakega en dan...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Na bavariji 38 je na vinču ena reč, v katero zatakneš palico in skupaj s to palico deluje kot račna - tudi, če oziroma kadar zadeva ne dela na štrom.
Nekaj temu podobnega...
Če stvar mehanično crkne (da se noče dati obrniti) ali se vinč odtrga iz trupa, pa to ne pomaga in bi bilo treba improvizirati - in o tem, kaj bi se dalo potem narediti se še lahko zadebatiramo.
Zadnjič mislim da smo se o tem zadebatirali pred letom-dvema s Christianom Karglom na tu na forumu že omenjenem ISAF tečaju preživetja na morju.
Nekaj temu podobnega...
Če stvar mehanično crkne (da se noče dati obrniti) ali se vinč odtrga iz trupa, pa to ne pomaga in bi bilo treba improvizirati - in o tem, kaj bi se dalo potem narediti se še lahko zadebatiramo.
Zadnjič mislim da smo se o tem zadebatirali pred letom-dvema s Christianom Karglom na tu na forumu že omenjenem ISAF tečaju preživetja na morju.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Hja, tole z ročko sicer drži in je tudi na mojem Lofransu, samo kaj, ko en obrat z ročko pomeni natanko 7cm premika verige in to pri 50m pomeni dobrih 700x premikov ročice. Auchhh! No ja, stvar je mogoče uporabna v zadnji fazi, ko dviguješ zadnjih 10m verige s sidrom in je teža kar občutna. Prej pa seveda na roke.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 12 gostov