Izposoja propelerja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Ja kokr se nas je za v soboto najvl moram imet 2 kište pira sabo:)
Ma mogal bi bit samo mašina v vodi ne pa da se tje moramo jajcat s propelrji. jaz sem imel 3 ljudi gor pol sem še tomiju enga posodu da je imel tudi 3 pa obena čez 25 ne potegne razen meni enkrat po ne vem katerem čudežu do 28.
Ja če le ne bo prehud jugo bom jaz tudi dol. Vsaj v izolsko ladjedelskem zalivu tam je kar zavertno. Ni lih ful placa je pa za poizkušat propelerje malce proti ven:) če pa bo mirno je pa cena obala naša.
Lahk daš na zs fon pa se kaj slišmo če bi prilika.
LP
jaz imam zeleno vojaško gumo novamarine ,tomi pa rdečga zodiaca pro.
Ma mogal bi bit samo mašina v vodi ne pa da se tje moramo jajcat s propelrji. jaz sem imel 3 ljudi gor pol sem še tomiju enga posodu da je imel tudi 3 pa obena čez 25 ne potegne razen meni enkrat po ne vem katerem čudežu do 28.
Ja če le ne bo prehud jugo bom jaz tudi dol. Vsaj v izolsko ladjedelskem zalivu tam je kar zavertno. Ni lih ful placa je pa za poizkušat propelerje malce proti ven:) če pa bo mirno je pa cena obala naša.
Lahk daš na zs fon pa se kaj slišmo če bi prilika.
LP
jaz imam zeleno vojaško gumo novamarine ,tomi pa rdečga zodiaca pro.
Fantje, jaz imam rezervnega, ki sem ga pravkar dobil z popravila za yam.40KM
Dimenz.11 1/8x13-G Z njim sem dosegel 6000 obr. in hitrost 31 milj
Če imate koga ki bo na Trojanah ali pa vi osebno ga lahko prinesem s seboj.
Lahkom pa se dogovorimo tudi, da ga v soboto na poti proti morju vzamete pri meni v Razdrtem(na šihtu).
Dimenz.11 1/8x13-G Z njim sem dosegel 6000 obr. in hitrost 31 milj
Če imate koga ki bo na Trojanah ali pa vi osebno ga lahko prinesem s seboj.
Lahkom pa se dogovorimo tudi, da ga v soboto na poti proti morju vzamete pri meni v Razdrtem(na šihtu).
Ljubitelj narave
ttomi73 napisal/-a:V navodilih od Mercurijy 60 piše Idle RPM 675 ± 25. Kaj to res pomeni štant gas dela na vsega 650-700 obratov?
točno
dajta vidva to malo zapisat pa pofotkat, da bo v pomoč komu drugemu
jaz sem tak test naredil par let nazaj z Yamaho 150 4T s tremi propelerji.
vama objavim v reviji, če bo še kak graf dodan
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov