živjo, tale sprej imam jaz, mi ga je pustu prejšni lastnik in se kliče karburator clenaer in mi je pokazal, daš slušalke gor upališ motor in potem na zadnji strani motojra imaš plastiko kamor menda vleče zrak in tam noter našpricaš, dodajaš malo gasa če ne zamori in crkne. in to je to. men je reku da treba tole nardit usake toliko časa.
Cibro- jz ne najdem cifre od propelerja na propelerju, pol zgleda da je znotrej propelerja.
sedaj sem zmontiral gps in bom vidu kolk mi sploh gre glede na to da mi pride na max 5300 obratov u 3 folka.
yamaha 30 2-takt,ko dam v prestavo crkne
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Jest sem pa tud zrihtal motor,sedaj prede kot mora.
Očistil sem vse dize na treh uplinjačih, šeenkrat očistil filter,malo popravil prosti tek,in odvil za en obrat vijak za zrak(na vseh uplinjačih).Že po zvoku se mi je zdelo,da mu primankuje zraka in točno tako je bilo.Je pa res,da tudi dize niso bile prav lepe,ker so iz medenine,ali nekaj takega,se je v luknji nabralo malenkost volka in pa sploh taspodnja je bila malo zapacana,kot da bi bilo od konzervacije.Vendar po čiščenju diz,še vedno ni bilo kot bi moglo,zato sem se lotil nastavitve zraka.
Lp
Očistil sem vse dize na treh uplinjačih, šeenkrat očistil filter,malo popravil prosti tek,in odvil za en obrat vijak za zrak(na vseh uplinjačih).Že po zvoku se mi je zdelo,da mu primankuje zraka in točno tako je bilo.Je pa res,da tudi dize niso bile prav lepe,ker so iz medenine,ali nekaj takega,se je v luknji nabralo malenkost volka in pa sploh taspodnja je bila malo zapacana,kot da bi bilo od konzervacije.Vendar po čiščenju diz,še vedno ni bilo kot bi moglo,zato sem se lotil nastavitve zraka.
Lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov