No evo... še mali update o mojem nesrečnem motorju in hkrati klic na pomoč!
Po več kot enomesečnem bivanju pri pooblaščenem serviserju sem čoln z mojim Suzukijem dobil iz servisa v popolnoma enakem stanju kot prej...no ja ne popolnoma... poleg vsega so mi povedali tudi da motor ni letnik 1999 kot sem ga kupil, ampak 1991, kar pa prodajalca seveda niti malo ne zanima...!!!!
Skratka, na motorju imam komplet nov blok z vsem kar zraven paše(bati, glavna gred...), nove lamele, testno je bila menjana tudi komplet elektronika z vžigalnimi tuljavami, poskusili smo z manjšo eliso. Motor še vedno nima moči in se zavrti samo do cca 4500 obratov. Glede na vse to, mehanik pravi, da edino še karburatorjev nismo menjali in je verjetno težava v tem, vendar pa ne upa garantirati da bo motor z novimi res delal. Verjetno zato ker so novi cca 1000€ in noče stroška nositi sam v primeru da motor tudi z novimi uplinjači ne bi deloval.
Moja prošnja pa je: ali ima kdo kje možnost dobiti karburatorje za Suzuki DT65, let 91(

) ceneje ali pa če bi kdo po nekem norem naključju 3 take, za katere se ve da so izpravni, imel za posodit, da se lahko prepričam če so res karburatorji vzrok vsega zla pri mojem motorju?
LP Iztok
Če ne gre, vzamem večje kladivo.