tohatsu 90 navodila manuali
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Ta vijak gotovo nekaj drži na pokrovu, tako da se ni za igrat, nobenega povrtavanja ali rezanja novih navojev, poskusi tisto matico spravit gor in prišravfat drugače bo treba pa odstranit pokrav, da prideš zraven.
Ampak si pa najdu na taprav vijak maso dajat (si imel na 32str. lepo narisano kam) ko bi ga dal vsaj na nosilec za dvig motorja.
Ampak si pa najdu na taprav vijak maso dajat (si imel na 32str. lepo narisano kam) ko bi ga dal vsaj na nosilec za dvig motorja.
Nimaš kaj nije žvaka za seljaka sem jezn k sto matr nase.
Daj k se razumeš v gledanje teh kart poglej kaj je hudiča za tem vijakom pa na kateri strani to gledaš. Iz servisa nautica mi je rekel da bi mral biti navoj in če ni luknje se je vijak odlomil. No naj probam če teče voda tam čez, Hladilna če ne ni panike.Da pop..diš
Mam še mal za delat pol grem z lučkico svett u lukno da vidm kaj je not,
Daj k se razumeš v gledanje teh kart poglej kaj je hudiča za tem vijakom pa na kateri strani to gledaš. Iz servisa nautica mi je rekel da bi mral biti navoj in če ni luknje se je vijak odlomil. No naj probam če teče voda tam čez, Hladilna če ne ni panike.Da pop..diš
Mam še mal za delat pol grem z lučkico svett u lukno da vidm kaj je not,
No po pregledu z mini lučko ITAK DA SE JE ZLOMU MATKURJA.
No hvala bogu se je vsaj tako da ima še vedno svojo funkcijo.Ko sem ga odvil ene pol obrata se je odlomil tako da so navoji še not.na obeh delih da tišči skup pokrov in ostalo.Če ne steče voda ven mi na kraj pameti ne pade da grem kaj še šraufat ker jih je še 14 in z mojo srečo pri tem se bo še kak odlomu in modra na bolj k..r..čevi pozicijo pol bo pa štala.
Moram enga ruknt če ne se mi u kr strgal.

No hvala bogu se je vsaj tako da ima še vedno svojo funkcijo.Ko sem ga odvil ene pol obrata se je odlomil tako da so navoji še not.na obeh delih da tišči skup pokrov in ostalo.Če ne steče voda ven mi na kraj pameti ne pade da grem kaj še šraufat ker jih je še 14 in z mojo srečo pri tem se bo še kak odlomu in modra na bolj k..r..čevi pozicijo pol bo pa štala.
Moram enga ruknt če ne se mi u kr strgal.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Nisi govoril z mano.
Dvotaktni motorji imajo glavo. Nekateri vodno hlajeni dvotaktni motorji imajo v glavi porezkane kanale po katerih teče voda in tej kanali so pokriti s pokrovom o katerem govorimo. Pokrov je pritrjen z vijaki, od katerih se ti je eden zlomil. Odlomljeni del pa je ostal v glavi motorja in ne more nikamor pasti.
Edini problem, ki lahko nastane je, da ti pušča voda, izhlapeva na vročem motorju in pušča precej soli za sabo.
L.p.
Dinksi
Dvotaktni motorji imajo glavo. Nekateri vodno hlajeni dvotaktni motorji imajo v glavi porezkane kanale po katerih teče voda in tej kanali so pokriti s pokrovom o katerem govorimo. Pokrov je pritrjen z vijaki, od katerih se ti je eden zlomil. Odlomljeni del pa je ostal v glavi motorja in ne more nikamor pasti.
Edini problem, ki lahko nastane je, da ti pušča voda, izhlapeva na vročem motorju in pušča precej soli za sabo.
L.p.
Dinksi
hvala bom dal čez vikend u sod k je vreme spet čist hud a ne, pa bomo vidl samo kokr zgleda je vse zatesnjeno.
sem šel prej dol sem našel nulo takoj pida ker je bil vijak nezategnjen.
ma to k delam u garaži pod neonkami brez štroma pa k en krt nč ne vidm.
bo boljš
kresne, trim dela, še benc pa komande na gas pa prestave dam pa gas po sodu
lp
sem šel prej dol sem našel nulo takoj pida ker je bil vijak nezategnjen.
ma to k delam u garaži pod neonkami brez štroma pa k en krt nč ne vidm.
bo boljš
kresne, trim dela, še benc pa komande na gas pa prestave dam pa gas po sodu
lp
Pa saj jo je že najdel, sedaj mora samo še vijak zrihtat k se je prej tko mudil.
Ja iz slike(slika 1 str.6) razvidno, vijaki držijo pokrov in tesnilo, najlepše bi bilo odšravfat vse vijake odstranit pokrov in potem bi lahko dobil ven tudi tega potem pa drugega not.
Jao ob 7.30. A ne bi bilo lepše če bi takrat spal in potem v miru naredil?
Cibro ne skrbi se je tudi meni že zgodilo da sem iz dolgcajta kaj šaril po motorju (avto, čoln)pa kaj ušpičil potem se dva dni jeb.l da sem spravil v stanje kot je bilo. In ponavadi ko rešim situacijo sam sebi rečem: "A boš sedaj lahko pustil na miru!"

Ja iz slike(slika 1 str.6) razvidno, vijaki držijo pokrov in tesnilo, najlepše bi bilo odšravfat vse vijake odstranit pokrov in potem bi lahko dobil ven tudi tega potem pa drugega not.
Jao ob 7.30. A ne bi bilo lepše če bi takrat spal in potem v miru naredil?
Cibro ne skrbi se je tudi meni že zgodilo da sem iz dolgcajta kaj šaril po motorju (avto, čoln)pa kaj ušpičil potem se dva dni jeb.l da sem spravil v stanje kot je bilo. In ponavadi ko rešim situacijo sam sebi rečem: "A boš sedaj lahko pustil na miru!"
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov