@Prejeto Prejeto Poslano Poslano Odposlano Odposlano Shranjeno Shranjeno
Odgovori na sporočilo Kazalo po forumu Morjeplovec.net
Prejeto :: Sporočilo
Od: saso
Za: atilone
Objavljeno: Pet Dec 17, 2010 23:31
Naslov sporočila: bedak Citiraj sporočilo
glede na tvoje prispevke,ki jih odgovarjaš NT,GASO,ITD vidim da neznaš nič in prosim da si tiho ker samo kvariš ta super forum
kregaj in pametuj svojim domačim (pametnim švabom)in okolici!!!!
ko boš imel kakšno svojo barko in boš preplul nekaj kot NT,JOŠKO NOVINEC,in drugi boš imel pa kaj iskušenj,DO TEDAJ PA BERI IN SANJAJ KOT JAZ!!
LP. SAŠO.
No tega ne bi komentiral, kdo je za tem imenom, pa niti o mojih preplutih N/M, pa ne samo pri SPPiran. Ostanimo pri barvah. Jaz rad sam kaj naredim, se pa prej precej podučim o tej stvari, pri pravih mojstrih ali literaturi. Ko svo že pri literaturi PROGRAM za JAHTE, o katerem sem ti pisal, imaš na 27 str. način mešanja Primerja, do 30 %, potek najprej 30, 20 10 % redčenje, pa mi je povedal tehnolog v Umagu, seveda če bi bil zadosti pameten bi prej razumel, do 30%, torej pvo tekoče potem manj, še manj potem pa brez redčenja, samo mi pač ni dano??
Na str. 55, tudi na enaki desni strani, pa imaš lepo opisano o Light Primerju.
Sem hotel kopirat pa prilepit zraven, pa sem bol štorast, Vem pa kaj govorim Tole knjižico ima kar nekaj Morjeplovcev, čudi me da je nimaš ti, verjetno prebanalno branje. No meni je pomagalo
Ps: ni mi pa jasno, zakaj tale "neznanec" omenja Joška in Novinca, kateri so v mojih očeh spoštovanja vredni ljudje na mestu.