Mal heca ne zamert.
Res, ne delaj se norca iz bencina. Kupi tole AIO. Ohišje je iz kovine, filter pa fina mrežica in separacija vode z umazanijo. Ne kompliciraj in ne išči rešitev za pršparat 20€. Zakaj pa mora bit ravno originale TOHATSU? Če je zmontiran pod pokrovom ok če pa ni je pa vseeno kaj gor daš. Jaz imam ta filter prišraufan na zadnji stranici klopi tako da je tik pred motorjem. Pusti dovolj dolgo cevko da se bo motor lepo obračal v vse strani in to je to.
http://www.lotos-marin.com/?uime=&sid=131001821920114&k=0&j=1&a=1008
Ti povem, da sem jaz šparal pri bencinskih kantah za rezervo. Jasno poceni v Baubau... tanka plastika, še bolj zanič štoflc in na 2. RUTI mi je pol bencina iz kante steklo v ... in naredil sem za prišparanih 5€ neomejeno škode sebi in predvsem morju.
Teb se pa zna zgodit da ti bo ravno ob nepravem času začelo ohišje pušat, bencina ne bo v motor, motor mrknu, metrski valovi, jugo, črni oblaki, baba sitna, slabo, bruhat, ti pa bi najraje letel, če bi lohka ali pa bil Arabela.
Nima smisla.
fuel filter
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
imam original filter kateri je tudi separator vode nima pa izpusta za vodo(mercruise 3.0)!Zanima me kaj se zgodi ko se nabere več vode kot jo filter sprejme oziroma kako pogosto se to menjuje,kam gre voda,kako to sploh deluje ob večji količini vode(1l ali>)?
Bolj mi je uporabno z možnostjo izpusta vode,ampak trenutno je tak notri.
Bolj mi je uporabno z možnostjo izpusta vode,ampak trenutno je tak notri.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov