Tehnični materiali. Trgovine, kje in kaj?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
mama micka
Ej mama micka pa ti si poln znanja pa idej dej prit enkrat na kakšno srečanje da se spoznamo sory če si že bil bi te radi spoznali.
L.P. Sundancer
L.P. Sundancer
Re: mama micka
sundancer napisal/-a:Ej mama micka pa ti si poln znanja pa idej dej prit enkrat na kakšno srečanje da se spoznamo sory če si že bil bi te radi spoznali.
L.P. Sundancer
saj ne vem ali me zdaj samo jeb...
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Kocka - Rabil bi vsaj še za eno stropno okno 60x60 in morda še za stranska okna, ki so zelo ozka ampak dolga. Jo že nekaj časa iščem. Včeraj sem šel v Merkur v Šentvidu ampak je tam ena sama žalost saj tehničnih materialov ne naročajo ampak prodajajo le še ostanke od uničene Astre iz jame. Nimam slike da bi ti pokazal kakšno mislim. Če najdem kaj na netu tukaj prilepim kasneje.
MamaMicka - Mislim, da te Sundancer ne zajeb... Sem namreč enakega mnenja in bi tudi jaz rad videl, da se spoznamo na kakšnem od prihodnjih srečanj.
LP NT
MamaMicka - Mislim, da te Sundancer ne zajeb... Sem namreč enakega mnenja in bi tudi jaz rad videl, da se spoznamo na kakšnem od prihodnjih srečanj.
LP NT
- Nikola T.
- Admiral
- Kontakt:
OBVESTILO IZOTERM PLAMA
Izoterm Plama je ukinil program:
- trdnih poliuretanskih plošč kakršne se uporabljajo za hladilne komore in v gradbeništvu.
- PLAMAFLEX enkratnega izolacijskega materiala za široko uporabo v gradbeništvu, sadjarstvu (zaščita dreves pred zmrzaljo), avtodomi, plovila, zaščitna embalaža...
Stroje so prodali v BIH poliuretanske plošče pa sedaj uvažajo iz Italije ampak imajo bolj malo na zalogi.
Na prvi strani sem dodal informacijo o novi izolaciji firme Weber, ki je odlična zamenjava za trdi poliuretan in ima poleg vsega še odlične protipožarne lastnosti. Izolacija je še enkrat boljša od stiropora in derivatov ekstrudiranega polistirena kot so stirodur, styrofoam...
Weber izolacija na osnovi bakelita. toplotna prevodnost samo 0,022W/m(^2)K,
LP NT
- trdnih poliuretanskih plošč kakršne se uporabljajo za hladilne komore in v gradbeništvu.
- PLAMAFLEX enkratnega izolacijskega materiala za široko uporabo v gradbeništvu, sadjarstvu (zaščita dreves pred zmrzaljo), avtodomi, plovila, zaščitna embalaža...
Stroje so prodali v BIH poliuretanske plošče pa sedaj uvažajo iz Italije ampak imajo bolj malo na zalogi.
Na prvi strani sem dodal informacijo o novi izolaciji firme Weber, ki je odlična zamenjava za trdi poliuretan in ima poleg vsega še odlične protipožarne lastnosti. Izolacija je še enkrat boljša od stiropora in derivatov ekstrudiranega polistirena kot so stirodur, styrofoam...
Weber izolacija na osnovi bakelita. toplotna prevodnost samo 0,022W/m(^2)K,
LP NT
- Nikola T.
- Admiral
- Kontakt:
Nekoč se je dobilo tak izolacijski material, ki odlično služi v barki za izolacijo strešnih oken v zimskem času. Ne bi verjeli kako zelo pomaga pri izolativnosti. Notranjost barke je občutno toplejša, bivanje pozimi v njej pa veliko prijetnejše. Kondenziranja vlage in nadležnega kapljanja tudi ni več.
Če kdo to kje vidi naj se spomni in javi,
LP NT
Izolacijo zataknem na leseni rob okna

Če kdo to kje vidi naj se spomni in javi,
LP NT
Izolacijo zataknem na leseni rob okna

Avtousluga Rijeka Večino stvari za tomos izvenkrmne motorje
tomos koper Tudi se kjdaj kaj najde kaki del za tomos izvenkrmne motorje(iz izkušenj za motrna kolesa povečini najcenejši)
tomos koper Tudi se kjdaj kaj najde kaki del za tomos izvenkrmne motorje(iz izkušenj za motrna kolesa povečini najcenejši)
Hvala na razumevanju
Narediš ga takoj sam Vzameš držalo za valjček za beljenje,naciniš zadnjo podložko fi 6 mm,široko,kleparsko.na koncu pa vrežeš par navojev m 6,vmes pa nanizaš po eno podložko široko emo navadno in tako dalje do konca,Matico z plastičnim varovalom priviješ tako da se ravno lepo vrtijo podložke in je gotov,Dela ok.
LP Iztok
LP Iztok
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
Nikola Tesla napisal/-a:Morda kdo ve kje imajo za kupiti tak ali podoben kovinski valjček za delo s poliestersko smolo. Uporablja se za iztiskovanje zraka. Rabim ga nujno jutri, ker bom laminiral hladilno komoro.
Probaj Chemco na trzaski za bivso agro-grudo zraven Toyote sam pa sem ga kupil v Color Medvode.
FRIK
Frajtonerca je prava stvar...
- Nikola T.
- Admiral
- Kontakt:
Nimam časa, da bi še to sam naredil. Originalni valjček je tog in in se vrti samo cel skupaj, le tako deluje - iztiskuje zrak.
Če gledaš stare časopise so nekoč pisali kakšno bo življenje leta 2000, ko bomo kar po zraku vozili itd, Danes 2012 pa v trgovinah lahko kupiš le kitajska chipsheet sranja, poštenega orodja ni več. Trgovine kjer so prodajali orodja za delo, za ustvarjanje, danes propadajo. Cvetijo internetne in TV NATEGUNSKE trgovine, kar je samo dokaz kakšne ovce smo (SO - še nikoli nisem ničesar kupil zaradi TV reklame) ljudje.
Iščem za kupit samo en ku.... kovinski valjček pa ga ne najdem nikjer.
LP NT

Če gledaš stare časopise so nekoč pisali kakšno bo življenje leta 2000, ko bomo kar po zraku vozili itd, Danes 2012 pa v trgovinah lahko kupiš le kitajska chipsheet sranja, poštenega orodja ni več. Trgovine kjer so prodajali orodja za delo, za ustvarjanje, danes propadajo. Cvetijo internetne in TV NATEGUNSKE trgovine, kar je samo dokaz kakšne ovce smo (SO - še nikoli nisem ničesar kupil zaradi TV reklame) ljudje.
Iščem za kupit samo en ku.... kovinski valjček pa ga ne najdem nikjer.
LP NT
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta