jonyyy napisal/-a:Trunkelj napisal/-a:jonyyy napisal/-a:imam 3 18 ke . in 2 za dele . in še en tomos 4 , kater itak nikoli ni štimal 100% . 2 18ke imam na čolnu elan 495 f. nekih friziranj nisem delal na 18kah . sem pa vsem naredil kompletne generalke. vsi ležaji motorja, pete , pumpe, obročki , ojnični ležaji . tako da špilajo kot nove![]()
račun ? misliš dokumente od 18tk ? imam 2 18 ki upisane na čoln .
si pa eden redkih , vem da so se dobile čisto nove zapakirane 18 ke po hrvaški za 600 eur še nekaj let nazajsedaj jih ne sledim več .. no na elanu 300 boš tudi 18 ko lahko probal
hehe misliš poletel ja bomo probal vse kakor ....kako se pa kaj motor odnese glede izvedbe in koliko bencina pije zadeva ?
koliko pa delas mesanice mislim s katerimi olji mas kaka posebna ali zadostuje stihl ali husquarna ?
meni so motorčki zakon http://www.youtube.com/watch?v=VepBgysme8Q
to je bilo snemano že nekaj časa nazaj . spijejo obadva skupaj 16 litrov, imam jih seveda cel čas na maximumu ker je 36 konj minimum za težo tega čolna . glede olj pa sploh ne kompliciram . 2.5% olja od husqvarne in motorji ko sem jih odprl so bli notri kot novi ..
hvala pa zelo lep primerek čolna motorje pa vidim da imas vojaske izdelave ...hehepomojem kamuflaza
L.P
Damjan