Hvala.
vrtanje luknje
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
ktjt napisal/-a:Živjo, zanima me, če lahko v čoln (poliester) vrtam luknje fi 60mm z stožčastim svedrom za les, ki ga prodajajo v vsaki Mercator tehniki? Delam tank za vodo z zunanjim vlivom. Bo šlo skozi in ne bo preveč razcefralo vlaken? S kom potem pokitam?
Hvala.
Vrtati luknje v barko ni fizični problem, če izvzamemo srčne bolečine. Tudi večje od fi 60mm.
Za izvrtine do cca 80mm kupiš komplet kronskih žag za les, za večje pa obstaja poseben nastavek z nastavljivim rezilom od centra t.i. balerina.
Z obema narediš izvrtino, ki je natančna in ni potrebno nobeno kitanje.
LPZ
zalesjak napisal/-a:ktjt napisal/-a:Živjo, zanima me, če lahko v čoln (poliester) vrtam luknje fi 60mm z stožčastim svedrom za les, ki ga prodajajo v vsaki Mercator tehniki? Delam tank za vodo z zunanjim vlivom. Bo šlo skozi in ne bo preveč razcefralo vlaken? S kom potem pokitam?
Hvala.
Vrtati luknje v barko ni fizični problem, če izvzamemo srčne bolečine. Tudi večje od fi 60mm.
Za izvrtine do cca 80mm kupiš komplet kronskih žag za les, za večje pa obstaja poseben nastavek z nastavljivim rezilom od centra t.i. balerina.
LPZ
Točno tako.
zalesjak napisal/-a:ktjt napisal/-a:Živjo, zanima me, če lahko v čoln (poliester) vrtam luknje fi 60mm z stožčastim svedrom za les, ki ga prodajajo v vsaki Mercator tehniki? Delam tank za vodo z zunanjim vlivom. Bo šlo skozi in ne bo preveč razcefralo vlaken? S kom potem pokitam?
Hvala.
LPZ
Zalesjak, to sem rabil. Hvala.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov