Obnova gliserja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Hudooo spedenan čoln. Glede problema je pa lahko le malo zajemanja vode sploh pri veliki hitrosti, ko se ustaviš in te lastni val zalije. Med samo vožnjo pa ne bi smelo biti težav.
Cevi sem pa tudi sam dal le da sem dal požirke za elektriko. Dobiš črne, sive, bele in oranžne. V Elektro nabavi ni problem s fi-ji problem je dobiti barvo požirke.
Cevi sem pa tudi sam dal le da sem dal požirke za elektriko. Dobiš črne, sive, bele in oranžne. V Elektro nabavi ni problem s fi-ji problem je dobiti barvo požirke.
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Voda pomoje nebo zalivala krme, ker bi jo drugače še bol, če bi motor bil fiksiran na original krmo. Je pa sila potiska višje kot je predvideno za to plovilo, kar pa sigurno igra vlogo pri izglisiranju. Jaz mislim, da bo premec šel manj v zrak kot bi drugače. Drugače pa te nikakor nočem sekirat, ker si z obnovo res rastural. Čestitke še enkrat. Plul boš kot car.
LP
LP
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Alternator
Mi mogoče zna kdo povedat kje se priklopi za polnjenje akumulatorja?

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 37 gostov