KABEL (PLETENICA) ZA ELAN GT 435 S

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
TRABAKULA
Štabni praporščak

OdgovorNapisal/-a TRABAKULA » So Apr 14, 2012 15:31

Ja, ampak najprej bom še mal poguglau. Npr. rezervne dele za svoj avto naročam iz Berlina ! So tud POL cenej s poštnino vred. :lol: Pa tud v USA je za preverit...Problem je v tem , da gliser ni bil na morju 7-8 let, tko da je velik stvari za urihtat.
Ena velika težava je prkolca, ki je brez papirjev in bi jo moral pelat na tehnični pregled. Kupljena je menda leta 1986, izdelana pa (tud menda) v Kočevju. Pa nimam pojma pr kom...A kdo ve kako bi tega hudiča legaliziral !?
Pa rabu bi še POCEN AKUMULATOR - vsaj 70 Ah.
Aja, pa če bi mi še nekdo registracijo & HR vinjeto šenkal, he, he, he...
Pa vse to za kur.evih 12 dni kurjenja bencina:roll:
Uporabniški avatar
sinji galeb
Kontraadmiral
Kraj: Brežice

OdgovorNapisal/-a sinji galeb » So Apr 14, 2012 16:27

...jah drag je tole šport je pa za dušo... :) kar se tiče prikolice bo kar problemov če nimaš papirjev saj sem jaz tudi hotel kupiti čoln z prikolico brez papirjev in so mi gospoda iz lpp naštel cel kup stvari ki bi jih moral imet... papirji od varilca A-test papirji od torzijske osi ipd... jst sm mu reku da je že vse na prikolici od kje naj dobim vse to pa je reku ja pol pa kontrolni pregled prikolice vseh zvarov iz strani pooblaščene osebe ki ima certifikat za vizualno kontrolo in kontrolo kakovosti... mislim cela štala... najlažje je da bi dobil nekje tablico z kakšne stare prikolice ki je bila narejena doma in homologirana... pa sam peleš na tehničnga... :)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov