Mercury 8

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Fisch
Štabni vodnik
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Fisch » Pe Apr 13, 2012 10:19

Fotografija, je pa res DOBRA! :) ravno v izogib takim situacijam si želim, da bi motor skupaj z zlozenim colnom in nekaj opreme pasal v avto :) Yamaha 5 KM in čoln sta z lahkoto šla v prtlažnik.
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Pe Apr 13, 2012 10:53

Piki napisal/-a:
janadino napisal/-a:
Piki napisal/-a:
MareC napisal/-a:vsi 4T grejo na en ali drugi bok brez problema

To ni čisto res, ponavadi se položijo na bok, kjer je ponavadi ročica. Iz prve roke lahko povem, da je tako pri Suzukiju 140 T in Yamahi 4 4T.

Lovimo se za besede, jaz razumem to, da lahko daš katerikoli motor na en ali drugi bok, na kateri pa (levi ali desni) pa itak predpiše proizvajalec. Bistvo je, da ga lahko položiš.

Jaz sem razumel drugače, če je pravilna tvoja razlaga, potem se strinjam, kaj natančno je želel povedati pa ve samo on.

Suzukija 140 konjev al pa Veradota 350 verjtno ne boš dajal na bok ležat, gre za manjše konjaže motorjev. Lahko se da ležat na en ali drugi bok. Na to opozarja nalepka in v navodilih tudi piše.
Uporabniški avatar
Piki
Admiral
Kraj: Ljubljana-Opatija

OdgovorNapisal/-a Piki » Pe Apr 13, 2012 11:02

Suzukija mi je že enkrat nek "serviser" odpeljal na boku na tovorni prikolici :roll: , položil pa ga je na desni bok, če gledaš od spredaj, tako tudi piše v navodilih. Drugače, pa da sklenem, najboljše se je držati tovarniških navodil.
Fisch
Štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a Fisch » Po Apr 16, 2012 17:36

:) nisem mogu več čakat,... sem naročil motor. Zdej pa sam držmo pesti, da paše not tud pošrek.
Fisch
Štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a Fisch » Ne Maj 06, 2012 11:58

Slika

Slika

Slika

Da, dokončno odgovorim na lastno vprašanje ali Mercury 8 kratka peta paše v prtljažnik 525 touringa.... DA! V prtljažnik poleg motorja spravim tudi rezervoar z bencinom in zloženega Zodiac fastrollerja 285 :)
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Po Maj 07, 2012 17:24

Slika
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 20 gostov