V bistvu mi je čisto vseeno glede obratomera saj ga do sedaj nisem imel in ga nisem niti pogrešal saj motor dela, teče kot urca
Previsoko število obratov
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Alo soko javi se ...
V bistvu mi je čisto vseeno glede obratomera saj ga do sedaj nisem imel in ga nisem niti pogrešal saj motor dela, teče kot urca
. A glede na to, da obratomer imam in sem ga namontira bi rad, da dela tko kot je treba.
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Alo Soko ne me še ti jebat
sej si bil zraven ko sva kabl iskala. Na vse sva bila pozorna sam na to nastavitev ne. Očitno je že prejšnji imel fouš nastavljen. Sem že obrnu sam sprobam pa nč prej kot naslednji vikend. 
Pozejdon,
Evo stvar je taka ... Obratomer je edino pravilno deloaval na 6P. Na kar koli drugega je šlo v enormne obrate. No deloval je nekaj dni do trenutka, ko sem ročico za gas pritisnil do konca in takrat je umrl. Edino kar še naredi trzne ob kontaktu in osvetli številčnico med delovanjem motorja je pa mrtev. Sicer me ne gane več malo me pa moti. Važno je da smo že obredl Rab po dolgem in počez. Ostane nam še Grgur in Goli otok. Če odmislim ne delovanje obratomerja je vse BP le ACI Supetarska draga bi lahko imela bencinsko črpalko glede na to da bivamo v tem okolišu. Je kar malo odveč se vsak drug dan vozit v mesto Rab (9 Nm) in nazaj na črpalko iz Supetarske drage...
Pozejdon,
Rad bi poštimal še obratomer. Sedaj, ko prvič vžgem motor kazalec skoči na 1 nato pa se počasi spusti na 0. Osvetlitev dela in ob naslednjem kontaktu kazalec le trzne. Kaj bi lahko bilo vzrok temu ne delovanja?
Pozejdon,
Kdo je na strani
Po forumu brska: maki in 13 gostov