Jep...
Tudi jaz sem debelo gledal nad Texovim poznavanjev teh velikanov!
Se vidi, da ga te stvari zanimajo in jih obvlada! Upravičeno menim, da nese marsikaterega mehanika, ki misli, da je najboljsi.
Kapa dol!
MerCruiser dim in vonj po bencinu
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Ja, kar preveč v detajle nisva šarila. Možno, da je problem pri čoku. Problem je le v tem, da lahko to preverim šele tik pred odhodom v petek.
Zdaj pa vprašanje: kje bi se nahajal ta konektor ter ali lahko kaj preventivno vzamem s sabo, da kar zamenjam (verjetno ne)?
Hvala za pomoč!
Zdaj pa vprašanje: kje bi se nahajal ta konektor ter ali lahko kaj preventivno vzamem s sabo, da kar zamenjam (verjetno ne)?
Hvala za pomoč!
Plovilo: ALA MOANA II
Bimmer čok je direktno na uplinjaču taka okrogla škatlica na vrhu pa ima zareze in priklopljen kabel. Pomeri napetost in preveri če je pri toplem motorju loputa odprta. Če ni potem trenutno rešiš tako, da odviješ ohišje z tremi vijaki in ga obrni lebo ali desno da se loputa popolnoma odpre in v tem položaju prišraufaj nazaj. Tako bo loputa vedno popolnoma odprta, ampak to je samo trenutna rešitev popravil boš kasneje. Evo ena taka hitra razložitev Če ti bo kaj nagajalo pa pokliči mene al pa Texa sj on zna to nastavt.
Lp
Lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov