Predelava istranke P 500
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Bravo! Lepo delaš.
Po dizajnu me malo spominja na tole:
http://en.cosasdebarcos.com/galeria-fot ... 64570.html
Tu imaš vrata rešena drugače. Mogoče kot ideja.
Po dizajnu me malo spominja na tole:
http://en.cosasdebarcos.com/galeria-fot ... 64570.html
Tu imaš vrata rešena drugače. Mogoče kot ideja.
Nautilus, najprej tebi čestitke za tvojo mojstrovino, ker meni še zelo veliko manjka do takšnega rezultata, kot si ga ti dosegel. To sam najbolje veš
.
Kar se pa dizajna tiče, pa niti ne bo tako zelo podobna tisti, ki si jo prilepil, saj ne nameravan zapreti nadkabine. Bo ostala odprta, pa tudi steklo pride le do polovice, ne čisto do strehe. Je premajhen čoln, da bi si lahko privoščil vrata v nadkabini, pa da bi kljub temu ohranil vso prostornost.
Ideje pa črpam iz kar nekaj različnih čolnov, iz vsakega poberem, kar se mi dopade:D .
Kar se pa dizajna tiče, pa niti ne bo tako zelo podobna tisti, ki si jo prilepil, saj ne nameravan zapreti nadkabine. Bo ostala odprta, pa tudi steklo pride le do polovice, ne čisto do strehe. Je premajhen čoln, da bi si lahko privoščil vrata v nadkabini, pa da bi kljub temu ohranil vso prostornost.
Ideje pa črpam iz kar nekaj različnih čolnov, iz vsakega poberem, kar se mi dopade:D .
Ma Žare, ti si pravi strokovnjak!!!! Ideja je enostavna, estetska in učinkovita!
Me je kar sram, da se kaj takega nisem sam spomnil.
In tudi na koncu bo vrjetno taka rešitev, saj je spodaj dovolj prostora, pa še če recimo ne zapreš do konca, zgoraj pustiš majhno režo in se kabina lepo zrači, če hočeš pa lepo zapreš.
Hvala še enkrat.
PS: Ideja ni nikoli butasta!
Me je kar sram, da se kaj takega nisem sam spomnil.
In tudi na koncu bo vrjetno taka rešitev, saj je spodaj dovolj prostora, pa še če recimo ne zapreš do konca, zgoraj pustiš majhno režo in se kabina lepo zrači, če hočeš pa lepo zapreš.
Hvala še enkrat.
PS: Ideja ni nikoli butasta!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov