AKUMULATOR
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Ni problem a je + na levi ali desni ampak nastavek, ki vedno paše in ima različen premer za + in -. Napačna oznaka pa je napaka proizvajalca. Imam precej za opisat glede kvalitete akumulatorjev še posebej tistih najdražjih, ampak še vedno čakam na rešitev reklamacije Veloga za moje akumulatorje, ki so šli sami od sebe rakom žvižgat. Evidentno zaradi napake proizvajalca pa mi še do danes niso vrnili denarja. Verjetno bom moral opisati svojo izkušnjo v detalje v kolikor ne povrnejo kupnine.
LP NT
LP NT
admin napisal/-a:Pa ne se zajebavat!!! A taka šlamparija lahko gre skozi vrata tovarne akumulatorjev??? Pišuka, zakaj sploh delajo leve in desne pluse? A se niso mogli izdelovalci avtomobilov dogovorit, da bodo imeli recimo vsi levi +, desni pa -. Očitno ne...
Kolko sem seznanjen ni več levih in desnih akumulatorjev.
Guma je guma, zaenkrat.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Tole je po vsem sodeč še ena zgodba za Murphy-ja in 'A je to - mojstra' v tovarni akumulatorjev.
Kaže, da bo odslej moral v standardno opremo v mojo torbo za na jadranje tudi instrument. Še pol kile tega pa pol kile unga... No ja, takle mamo.
Sicer pa nameravam jaz tudi piti na delovnem mestu. Bohinjsko belo
Kaže, da bo odslej moral v standardno opremo v mojo torbo za na jadranje tudi instrument. Še pol kile tega pa pol kile unga... No ja, takle mamo.
Sicer pa nameravam jaz tudi piti na delovnem mestu. Bohinjsko belo
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
si bom tole temo izposodil.
Kakšne velikosti akumulatorjev imate na motornih barkah (8-10m), recimor da z neko standardno opremo (radio, TV, 2x hladilnik, luči, GPS, ...).
Vem da je zelo splošno vprašanje, in da so same baterije ter kapacitete tukaj že na dolgo in široko zelo lepo razloženo, vendar me zanima kako imate dejansko stanje na čolnih teh dimenzij.
hvala za odgovore
Kakšne velikosti akumulatorjev imate na motornih barkah (8-10m), recimor da z neko standardno opremo (radio, TV, 2x hladilnik, luči, GPS, ...).
Vem da je zelo splošno vprašanje, in da so same baterije ter kapacitete tukaj že na dolgo in široko zelo lepo razloženo, vendar me zanima kako imate dejansko stanje na čolnih teh dimenzij.
hvala za odgovore
Danes sm na mornarju zasledil tale link: http://www.avto.net/mornar2003/ad.asp?ID=102271 , pa me zanim, če so dobri ti akumulatorji, saj je cena zelo ugodna. Uporabljal bi ga pa za porabnike in ne kot štartni akumulator.
LP
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti