klemzi napisal/-a:No. 1 zmotil me je zadnji odstavek. Ne bi vseh metal v isti koš. Obstajajo tudi izjeme. Pa tudi stranke ponavadi iščejo najcenejšega izvajalca, potem pa dobijo to kar si napisal.LP Klemen
Ma seveda niso VSI za v isti koš, dobesedno je mišljeno večina.

Ko sem iskal parketarja, vodovodarja in še marsikaj ob gradnji hiše so vsi živi komplicirali pa nikoli ne gliham pa nikoli ne jamram pa nikoli ne kličem in sprašujem... dam popravit in ko je urejeno me obvestijo, plačam in sem zadovoljen... al pa kdaj tut nezadovoljen.
Tudi sam delam v neke vrste servisu in spoštujem delo, ceno, čas, ki je potreben za to... vsekakor pa takoj vidiš po načinu govora in odgovora odnos in ali je na drugi strani Človek ali oderuh in nategun.
Nekak nism niti frajer niti ne cenkam, ponižno vprašam parkrat, pa če parkrat ni volje malo počakam, pa če tut takrat ni volje si drznem vprašat tudi z hudo besedo KDAJ...na podlagi tega pa zveš oz. te pribije na trdna tla, da je odgovor oktobra v bistvu nikoli.
Sej dvomim, da je vedno tako, ker drugače nebi imel od česa živeti, ampak pri meni je pač bilo tako. :s