Konzervacija
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
cibro nimaš kaj brisat,da se še ostali mal spraznemo
jaz sem našemu šefu,že dolgo nazaj povedal,da tu ne mislim nič pisat,-edino kako bedarijo-ker je itak en bolj pameten od drugega,če pa bo kdo rabil nasvet in če mu bom znal pomagat,pa to rade volje nardim,še rajš ga pa povabim na CC.pol pa itak vsi vse znamo
fantje dajte se mal umirit,ker včasih imate izpade,ko da ste predšolska skupina,ker mi res ni jasno zakaj se hočete za vsako besedo skregat.
predlagam,da se vsi ki ste pametni ko hudič,najdemo na srečanju,pa užgemo eno tapravo debato,pa rešimo zavedno tole konzervacijo,pa še kaj drugega,pa še vsak tanov bo lahk sprobal mudovlek,če bo preveč pameten,pol boste pa ko male muce
žalostno je,ker je život prekratek,da se eni tu hočete vedno kregat,na morju bi pa radi bli z vsemi kolegi,sploh takrat ko ste žejni
po vsej bedariji,ki sem jo napisal,bi vam rad samo dopovedal,da se mal umirte,preden začnete kaj pisat,ker nikol ne veš,kdaj boš tega človeka srečal v živo,ker takrat ti sigurno ne bo tako vseen,kot ti je za tipkovnico
mamamicka,lani,pa tud letos si mel nekaj proti men,zato si ne žel da te srečam,ker boš zastonj poliral dve barki,ena je celo od samga -šefa-
kar se šefa tiče,je brez veze še kaj pisat,ker vemo,da je človk na mestu,pa še pameten je ko hudič,zato
vse pustim,sam šefa mi ne dirajte
uživajte pa mejmo se fajn,doklet smo še živi
jaz sem našemu šefu,že dolgo nazaj povedal,da tu ne mislim nič pisat,-edino kako bedarijo-ker je itak en bolj pameten od drugega,če pa bo kdo rabil nasvet in če mu bom znal pomagat,pa to rade volje nardim,še rajš ga pa povabim na CC.pol pa itak vsi vse znamo
fantje dajte se mal umirit,ker včasih imate izpade,ko da ste predšolska skupina,ker mi res ni jasno zakaj se hočete za vsako besedo skregat.
predlagam,da se vsi ki ste pametni ko hudič,najdemo na srečanju,pa užgemo eno tapravo debato,pa rešimo zavedno tole konzervacijo,pa še kaj drugega,pa še vsak tanov bo lahk sprobal mudovlek,če bo preveč pameten,pol boste pa ko male muce
žalostno je,ker je život prekratek,da se eni tu hočete vedno kregat,na morju bi pa radi bli z vsemi kolegi,sploh takrat ko ste žejni
po vsej bedariji,ki sem jo napisal,bi vam rad samo dopovedal,da se mal umirte,preden začnete kaj pisat,ker nikol ne veš,kdaj boš tega človeka srečal v živo,ker takrat ti sigurno ne bo tako vseen,kot ti je za tipkovnico
mamamicka,lani,pa tud letos si mel nekaj proti men,zato si ne žel da te srečam,ker boš zastonj poliral dve barki,ena je celo od samga -šefa-
kar se šefa tiče,je brez veze še kaj pisat,ker vemo,da je človk na mestu,pa še pameten je ko hudič,zato
Lp CC
Lipnik, ti vemo da nimaš časa, ko zadnje čase videospote snemaš :
http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q1 ... _embedded#!
Konzervatorji imejte pa danes vsi seboj po vsaj eno konzervo !
PS: Jaz sem se odločil, da motorja ne konzerviram nikoli več...
lp.T
http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q1 ... _embedded#!
Konzervatorji imejte pa danes vsi seboj po vsaj eno konzervo !
PS: Jaz sem se odločil, da motorja ne konzerviram nikoli več...
lp.T

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
LIPNIK napisal/-a:cibro nimaš kaj brisat,da se še ostali mal spraznemo![]()
jaz sem našemu šefu,že dolgo nazaj povedal,da tu ne mislim nič pisat,-edino kako bedarijo-ker je itak en bolj pameten od drugega,če pa bo kdo rabil nasvet in če mu bom znal pomagat,pa to rade volje nardim,še rajš ga pa povabim na CC.pol pa itak vsi vse znamo![]()
predlagam,da se vsi ki ste pametni ko hudič,najdemo na srečanju,pa užgemo eno tapravo debato,pa rešimo zavedno tole konzervacijo,pa še kaj drugega,pa še vsak tanov bo lahk sprobal mudovlek,če bo preveč pameten,pol boste pa ko male muce![]()
žalostno je,ker je život prekratek,da se eni tu hočete vedno kregat,na morju bi pa radi bli z vsemi kolegi,sploh takrat ko ste žejni![]()
mamamicka,lani,pa tud letos si mel nekaj proti men,zato si ne žel da te srečam,ker boš zastonj poliral dve barki,ena je celo od samga -šefa-![]()
No končno spet en pameten prispevk
FRIK
Frajtonerca je prava stvar...
No, pa naj prosim meni nekdo pove, če sem motorju koristil ali škodoval pri mojem postopku.
2T yamaho pol ure izpiral na slušalke, nato pa samo olje dvotaktol brizgal med obratovanjem pod štandgasom v uplinjač (tam kjer sesa zrak) dokler ni motor crknil, pred tem pa sem še odklopil dotok goriva. Potem sem malo olja špricnil še skozi svečko in malo zaverglal. Na koncu sem spustil olje iz pete, odklopil akumolator in izplaznil rezervoar.
Bi moral kaj drugače?
2T yamaho pol ure izpiral na slušalke, nato pa samo olje dvotaktol brizgal med obratovanjem pod štandgasom v uplinjač (tam kjer sesa zrak) dokler ni motor crknil, pred tem pa sem še odklopil dotok goriva. Potem sem malo olja špricnil še skozi svečko in malo zaverglal. Na koncu sem spustil olje iz pete, odklopil akumolator in izplaznil rezervoar.
Bi moral kaj drugače?
Če si dodal novo olje v peto je vse ok.
Jaz dvotaktnika, sperem na slušalke, s štrajfiksom od zunaj, ko ga spiram odklopim cev za gorivo da crkne, potem olje za mešanico špricnem z inekcijo v valje navijem svečke nazaj obrnem ko je v prestavi propeler na roke par krogov zapakiram čoln in spomladi pali kot pravi gregor n. ko mina iz 1. svetskog rata.
Ne palamudit preveč.gre za tohatsu 90 2t letnik 98 pa noben ne verjame da je tolk star ker zgleda zelo malo rabljen.
speri, namaži in basta.
Jaz dvotaktnika, sperem na slušalke, s štrajfiksom od zunaj, ko ga spiram odklopim cev za gorivo da crkne, potem olje za mešanico špricnem z inekcijo v valje navijem svečke nazaj obrnem ko je v prestavi propeler na roke par krogov zapakiram čoln in spomladi pali kot pravi gregor n. ko mina iz 1. svetskog rata.
Ne palamudit preveč.gre za tohatsu 90 2t letnik 98 pa noben ne verjame da je tolk star ker zgleda zelo malo rabljen.
speri, namaži in basta.
Jaz bi še nekaj dodal, pizda tuki komplicirate s to konzervacijo in ne vem kakšnimi doktorati, na dopustu pa par pirov v riti in ko motor še zalaufa ne, gas do daske da se cela plaža obrne, pa hitro odvzemanje gasa da cel motor potopi, se tud nobl vid iz plaže, da sploh ne naštevam naprej...
Tako da tolk ko zjebete motorček na morju ga s konzervansi ne morete.
Matr zdej mi je pa lažje.
Tako da tolk ko zjebete motorček na morju ga s konzervansi ne morete.
https://medisken.si
gregor.n napisal/-a:Jaz bi še nekaj dodal, pizda tuki komplicirate s to konzervacijo in ne vem kakšnimi doktorati, na dopustu pa par pirov v riti in ko motor še zalaufa ne, gas do daske da se cela plaža obrne, pa hitro odvzemanje gasa da cel motor potopi, se tud nobl vid iz plaže, da sploh ne naštevam naprej...
Tako da tolk ko zjebete motorček na morju ga s konzervansi ne morete.![]()
Meni tudi, ker vidim, da nisem v skupini, ki jo opisuješ.
Kdo je na strani
Po forumu brska: braner in 49 gostov