nastavitev - sinhronizacija karburatorjev (obala)

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Jun 04, 2013 16:14

Rad bi videl, kam in kako imaš potem priklopljeno svojo merilno zadevščino... je mogoče pri tem kaj narobe?
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
Marcel_Mastnak
Admiral
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Marcel_Mastnak » To Jun 04, 2013 16:50

Ja original merilne ure majo na vsaki cevki "objemko" ki stiska cev in ovira pretok tak da jo minimalno sam odpreš in ti tista voda praktično nič ne niha ko motor teče in le tak ga lahko lepo nastaviš. Sm "par"(beri veliko) ur posvetil že tej sinhronizaciji pri BMW boxer motorju ki je en izmed najobčutljivejših in le tak prideš do popolnega rezultata! Al pa če kupiš original napravo ki je pa nemarno draga...
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Jun 04, 2013 22:08

akisek napisal/-a:Problem je ker mi na vseh 4 hoče potegnit vodo.Drugače takoj vžge,tudi pod minimalnim plinom ne crkuje.Misliš da bi dal na vse štiri cevi ventile?To je 4F 50HP Yamaha.

v cevke vstavi omejevalce(sem že pisal o tem)
verjetno imaš tudi preveč vode v ceveh
lahko so cevi premehke, cevi se ne smejo krčit pri podtlaku
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
akisek
Kontraadmiral
Kraj: Hrastnik

OdgovorNapisal/-a akisek » Sr Jun 05, 2013 15:18

sedaj nisem doma.ko se vrnem v ponedeljek se še javim.Do takrat pa lep sončen pozdrav iz Portoroža
akisek
Kontraadmiral
Kraj: Hrastnik

OdgovorNapisal/-a akisek » Po Jun 10, 2013 15:27

Nič nisem uredil.Bom moral nekoga obiskati(seveda proti plačilu) ,ki ima to napravo,da mi nastavi in da ni predaleč od Zasavja.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov