polanc napisal/-a:no to bo cca 30 AH na poletni dan več,kot sem imel sedaj,,še bo muzika drmala kak zaliv polet haha
koliko € pa je tak komplet(če ni skrivnost) in kakšne so mere 100W panela?
Lp.
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
polanc napisal/-a::lol: Ja sej tri take plate pa ne rabim biminija.Bom pa pred sezono montiral na barko,sedaj pa še pustil tastar sistem,Po 6 tednih kolkor me ni blo na barki,je motor takoj vžgal in zaganjač na polno vrtel,tako da so polni akumulatorji.Bom pa še dodal kapaciteto za sezono 2013,saj kaka Ah več ne škodi.Kako moč imaš pa ti DR.E na tvoji barki,pa moč akujev?
LP Iztok
polanc napisal/-a:Tale marko iz Alpin je kr pravi naslov,meni se je kar posvetil in korektno ceno dal ,tako morjeplovsko,pa ni sam važni oni popust...pravo stvar mi je svetoval.Če regler da do 30 posto več energije v aku, je to ful pomembna zadeva.
Jaz imam še navadno zunanjo razsvetljavo in ne led,pa lani sem poštimal muziko in je sedaj v sistemu 760 W Blaupunkt ojačevalec in če želim ornk muziko je kr poraba tudi elektrike.
Mater 38 lučk v barki...mora bit občutek na taki barki plut fenomenalen..
Krasno,sem vesel zate,celice boš pa verjetno tako imel narejene,da jih boš nagibal.Se ful pozna pri izplenu energije.Morda niti ne boš rabu tko velikih panelov,glede na sedanjo sposobnost regulatorja..
LP Iztok
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov