Gartner napisal/-a:Spoštovani g. Tomki,
končno je nekdo dojel v čemu je stvar.
Velja:
ima nas dobrih, ima vas loših.
Ja pri Yamahi so res vsi lajali, ampak so bili iz istega pesjaka, zato nikomur nič.
Sem tudi Yamaho rešil, brez Morjeplovca.
PS:
kako se lahko izpišem?
... končno je nekdo...
- Jaz sem dojel že ob drugem tvojem prispevku v tej temi, samo ko delam, praviloma ne utegnem pisat prispevkov na forum, tako da sem to napisal šele zdajle.
- Saj ko bi ti 'posral' Tex-ov oglas, bi ti šel še malo pomagat, če bi rabil pomoč; ampak black_mamba pa s tem res ni imel nobene zveze in tudi ni imel iz česa uganiti, kaj ti je, zato je tudi napisal, kar je napisal...
Kar zadeva to, da se nabijačem nič ne zgodi, ker so iz istega pesjaka... Tudi to ne velja vedno.
Samo kakšnih se ne prime za dolgo. Pa nekatere rubrike - med njimi 'bejbe' in šale - so kot srčni utrip foruma, da ljudje pridejo pokukat tja tudi takrat, ko za večino še ni vreme ne za delat ne za plut, in takrat ko mnoge potem meče, da dela(jo/mo) neumnosti, Tex prilepi slikice... in zato mu mnogi priznavajo 'popust' pri njegovih neumnostih. Tudi kdo tak, na katerega se je Tex spravil...
Ampak v tem primeru ni bil problem kak tak 'odpustek', ampak nekaj drugega, in sicer je skoraj gotovo Matejc (moderator oglasov) že od začetka februarja na smučanju (vodi tečaj), tako da ne pride do tega, da bi bil na morjeplovcu in poštimal tisti oglas, ima pa on razen admina edini, ki ima tam pravice. In čisto mogoče je, da tudi admin smuča (zarečenega kruha http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?p=153985) .
- No, lepo vsaj to...
- Nikoli se nisem poskušal 'izpisati', tako da iz lastne izkušnje ne vem.
Ampak najbolj enostavno najbrž je, če človek neha pisati na forum ali ga tudi brati...
Vendar pa je po mojem razmerje dobrih prispevkov in razmerje neumnosti na forumu še vedno ugodno, čeprav je v zadnjem času nehalo objavljati nekaj ljudi, ki so pisali odlične prispevke... Močno upam, da samo za nekaj časa...
- Gartner ni odgovoril nič drugače, kot je Tex mnogokrat komu na vprašanje, na katerega je že bilo odgovorjeno ali se mu je zdelo slabo postavljeno.
Za 'komentiranje' oglasov veljajo napisana pravila (napisal Matejc) in vi ste jih kršili, Gartner s svojim odgovorom pa ne.
- Zdaj razumeš... Gartner je pri oglasu doživel nekaj podobnega kot ti v tejle temi, vrnil pa v tvoji. Ko to veš, je razumljivo, čeprav vse prej kot lepo.
Predvsem pa želim, da te ta izkušnja ne odvrne od info - in pomoči mnogih dobronamernih - na tem forumu.
Ko 'prileti mimo' Cibro ali Marchi (moderatorja tega dela foruma), bo tole bodisi pobrisal, bodisi odcepil v drugo temo - kam v 'prepucavanje' in bo tema o štimanju tvoje barke spet čista.
Edit: ko že popravljam (povezavo na 'zarečen kruh' pri adminu zgoraj), še nekaj...
@marenostrum
- Večina psov, ki me tako ali drugače nalaja, mi ne pove nič, zaradi česar bi moral biti užaljen. Ta odlaja pozdrav, drugi veka da je osamljen, tretji je navdušen da me vidi, četrtega je strah in peti me ne mara, ampak zaradi ničesar od tega ni razloga, da bi bil jaz užaljen.