Overstroke je optional, ampak istočasno v kompletu in na istem konektorju kot interrupt switch. Skratka nekateri ESA moduli zahtevajo ta overstroke, ker dobijo povratno informacijo kdaj ESA preneha spuščati prekinitve na razdelilec, drugi pa tega ne rabijo in imajo (po moje) kar nek časovni zamik koliko časa to počnejo. V tem primeru (po moje) ta overstroke skrbi samo zato, da če je čoln v prestavi, da ni stika, da bi ga vžgal. Bom pa sprobal naslednji vikend, ko bo upam da vse pri meni.
Mislim, da je pri OMC bistveno spoznanje, da se ta fedrček in vzvod ne vrača kot pri ostalih mercruiserjih in pošlje le kratko prekinitev, ampak je v času prestave dejansko pritisnjen in potem v vsakem primeru ESA skrbi za znižanje obratov. Druge ni.
Kot so mi ti CDI fantje še v klepetu razložili naj bi imel OMC veliko bolje rešeno kot Mercruiser, veliko lažje pretikanje skratka oh in sploh a le če je pravilno nastavljeno in delujoče. Slab sloves OMC-ja paizhaja iz polletnega problema, ko so imeli vsi neke napačne zajle in so jih vsem zamenjali... ampak sloves ostane. Naknadno pa je to problemček še z deli za katere se moraš malenkostno ZDA orientirat
ESA in "overstroke" switch-mikrostikalo
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov