Pravilna višina izvenkrmnega motorja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Filmček mi nagaja za naložit. Za propeler še nimam podatkov (čoln je na morju)
Mogoče pomagajo te slike
https://drive.google.com/open?id=0B1Msw ... ZmUTBCQ01B
in
https://drive.google.com/open?id=0B1Msw ... xoWGJ1c25z
Mogoče pomagajo te slike
https://drive.google.com/open?id=0B1Msw ... ZmUTBCQ01B
in
https://drive.google.com/open?id=0B1Msw ... xoWGJ1c25z
Rabiš spodoben propeler, recimo Mercury Black Max 9-1/2x12-1/2, morda 9-1/2x11 ali podobno velik Solas.
Dodaten razlog majhni hitrosti je akumulator in ostala krama v precu, ter gorivo pod sedlom. Težišče imaš zelo daleč spredaj in med glisiranjem je omočenega preveč dna, ker ne more dvignit premca.
Dodaten razlog majhni hitrosti je akumulator in ostala krama v precu, ter gorivo pod sedlom. Težišče imaš zelo daleč spredaj in med glisiranjem je omočenega preveč dna, ker ne more dvignit premca.
He he delovna dila..
Bomo videli, če bo jutri domačin našel, drugače bom moral sam, ampak komaj 17tega( takrat se mi začne glavni dopust). Edina težava je, da ne vem, kje bi potem poiskal ustreznega na otoku pagu.
V čem pa je po tvoje razlika med navedenimi modeli in mojim(mi je jasno, da bolj po občutku)?
Bomo videli, če bo jutri domačin našel, drugače bom moral sam, ampak komaj 17tega( takrat se mi začne glavni dopust). Edina težava je, da ne vem, kje bi potem poiskal ustreznega na otoku pagu.
V čem pa je po tvoje razlika med navedenimi modeli in mojim(mi je jasno, da bolj po občutku)?
tidh napisal/-a:V čem pa je po tvoje razlika med navedenimi modeli in mojim(mi je jasno, da bolj po občutku)?
Po slikah sodeč je tvoj obstoječ bistveno prevelik in ima preširok krak in motor se ne more zavrtet, ter razvit polno moč. Predlagan je manjši in se bo vrtelo, obenem je pazagotovo dovolj velik, da bo veselo potiskal čoln. Če slike ne popačijo imaš trenutno situacijo, kot da bi z avtom v peti brzini trmaril proti Vršiču.
Okrog Paga boš po moje težje našel ustrezni propeler, kot v Sloveniji.
Kakorkoli obrneš je vsa debata generirana z dvema ali tremi slikami. Naj ti tisti iz Paga končno sporoči kak propeler imaš na gredi, ti pa hitro nabavi drugega. Vsaj za Solasa sem prepričan, da ga boš dobil in pri nabavi ne razlagaj trgovcu o moči, ter vrsti motorja, ker ga boš zmedel in ti znal povedat, da takega propa ni za tvoj motor.
Povej mu:
- željen premer in velikost propelerja
- število utorov v puši propelerja
in hitro ga bo našel.
SR290, bom še jaz vprašal...torej, podložil sem motor še z dodatno gumo, vse ostalo, vključno s propelerjem je isto in sedaj, ko sem se vrnil iz rute, sem opazil razliko glede na lani, ampak v deficit...kaj bi lahko bil vzrok cca 5 Nm/h manjše hitrosti, ali je dvig motorja za 5 mm imel tak vpliv, kljub temu, da je kavitacijska sedaj še vedno cca 1 cm pod dnom čolna, lani je bila še za omenjen dvig nižja, letelo je pa bolj, obrati motorja so ostali enaki.
Poleg dviga je na čolnu spremenjeno le še ojačanje zadnje deske, tukaj sem sam ugotovil, da je sedaj, ko je le ta bolj fiksirana, malenkostna razlika v "trimu". Zaradi teže motorja se krmna deska brez ojačitve poda malenkost bolj, po oceni tam cca 3-4 stopinje nazaj. Ker imam motor z ročnim trimom, ga imam na najbolj optimalni od treh, ki sem jih preizkusil, ostali dve luknji sta neuporabni. Ko sem ojačitev odstranil, sem pridobil pri istih obratih približno 1 Nm/h hitrosti, ker se je deska podala za omenjene stopinje. Obremenitev čolna je praktično vedno enaka.
Lani končna pri cca 5500 obratih 25,4 Nm/h
letos končna pri cca 5500 obratih z ojačitvijo 20,4 Nm/h
letos končna pri cca 5500 obratih brez ojačitve 21,2 Nm/h
Poleg dviga je na čolnu spremenjeno le še ojačanje zadnje deske, tukaj sem sam ugotovil, da je sedaj, ko je le ta bolj fiksirana, malenkostna razlika v "trimu". Zaradi teže motorja se krmna deska brez ojačitve poda malenkost bolj, po oceni tam cca 3-4 stopinje nazaj. Ker imam motor z ročnim trimom, ga imam na najbolj optimalni od treh, ki sem jih preizkusil, ostali dve luknji sta neuporabni. Ko sem ojačitev odstranil, sem pridobil pri istih obratih približno 1 Nm/h hitrosti, ker se je deska podala za omenjene stopinje. Obremenitev čolna je praktično vedno enaka.
Lani končna pri cca 5500 obratih 25,4 Nm/h
letos končna pri cca 5500 obratih z ojačitvijo 20,4 Nm/h
letos končna pri cca 5500 obratih brez ojačitve 21,2 Nm/h
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
Razlogov je lahko ogromno, nikakor pa dvignjen motor. Lahko so tudi alge na dnu, lahko omenjeno, poškodovan propeler, z malce sarkastičnega heca je lahko povečana masa potnikov...
Konec koncev bi lahko bile razlog tube hudo nižje od dna. V tem primeru čoln leti po tubah kot katamaran in se višina motorja gleda drugače, ne le po krmi pod motorjem.
Konec koncev bi lahko bile razlog tube hudo nižje od dna. V tem primeru čoln leti po tubah kot katamaran in se višina motorja gleda drugače, ne le po krmi pod motorjem.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 13 gostov