za 10m v červobilu dvig-spust,pa napol pranje v ceni 5 dni na suhem po ceniku na črno 350 eur
Dvig barke v Umagu
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Tex napisal/-a:@polanc, ti si zihr dobil kakšen popust na količinopa nočeš povedat
![]()
@dre, ti si pa ziher bral tisti post,ki je star 3 leta...
umag naj bo... če ne drugega imate pri Evoviju zaston pir
Danes v ljubljani slišal....
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
-
al
Ma dejte paničarit. Vsako leto pred sezono ena in ista zgodba. En kolega od kolega k je bla bla bla. Dokler ne dobi eden položnice ki ga poznam bom delal po starem pa se kaksen kolega bo zraven. Ko me bodo pa čopnili bom pa pač plačal v kolikor bo sploh kdaj pršlo do tega... Do takrat se pa požvižgam na tele zgodbice. Ce bi bil to tak problem pol bi odkar obstaja Morjeplovec kdo od Morjeplovcev ze dobil poloznico... ....zenkrat ne poznam se nobenega. Tko da rajši razmišljajte da boste imeli mrzlo pivo ko boste delali...
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Kot je omenil Matejc, sva v marini Punat oz. Brodogradilištu Punat pred kratkim opravila zgoraj omenjeni postopek.
Za dvig barke se naročiš 3 dni prej in ura dviga dokaj drži, če ne pride kaj nujnega vmes. Po izkušnjah sem se naročil za prvi dvig barke ob 8.uri zjutraj. Iz Malinske sem izplul ob 5.uri in prišel pod dvigalo še pred 8.uro. Barko so dvignili ob 8.15, kot se spodobi.
Obvezno daš fantom en šestorček piva za dobro voljo in nikoli ti ni žal. Operejo podvodni del izredno temeljito in dodeljeno imaš eno najboljših možnih delovnih površin na kopnem.
O opremljenosti in profesionalnosti ne bi zgubljal besed.
Za dvig barke se naročiš 3 dni prej in ura dviga dokaj drži, če ne pride kaj nujnega vmes. Po izkušnjah sem se naročil za prvi dvig barke ob 8.uri zjutraj. Iz Malinske sem izplul ob 5.uri in prišel pod dvigalo še pred 8.uro. Barko so dvignili ob 8.15, kot se spodobi.
Obvezno daš fantom en šestorček piva za dobro voljo in nikoli ti ni žal. Operejo podvodni del izredno temeljito in dodeljeno imaš eno najboljših možnih delovnih površin na kopnem.
O opremljenosti in profesionalnosti ne bi zgubljal besed.
Pozdrav iz Srca Slovenije!
Kdo je na strani
Po forumu brska: blze in 8 gostov