Tomos 4.5-problem
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
cado1990 napisal/-a:@Sova:
Bivši avtopromet, danes bolj znan kot Pintarsped... Ker vidim, da si iz Sukna, pa sploh ne bo problema:)
Piki: Kako naj vem, katera svečka je bila v katerem izmed motorjev, če niti ne vem, katere znamke je bila.... Morebiti je bila predhodno v vrtni kosilnici ali pa v dirkalnem helikopterju, kdo bi vedel:)
Pa še to:
Zanimivo je, da Tomosa vsi k....jo. Jaz sem imel s Tomosom težave kot mulc, ker smo se kar vozili in mi je 1x zmanjkalo olje v peti in je ležaj ribnil, in 1x ko me je 2 leti nazaj za prvi maj Tex vlekel nazaj v marino červar zaradi zamašene dize.... Drugače pa je resnica, da so povečini ljudje Tomose vozili, potem so jih čez zimo dali v klet brez niti oprat in spihat, drugo poletje je vžgal in zajebaval (že to je bil čudež), tretje poletje pa že ni več obratoval. Da bi pa kdo vložil 4.5 min vanj, pa ni niti pomoslil. Drugače je Tomos osnova dobra, matrjali povsem kvalitetni, še posebaj tisti z brezkontaktnim vžigom (torej brez platin z veliko bobino, cinšpulo (po latinsko: vžigalno tuljavo:)). Kritična točka so le vijaki v peti motorja za olje, ki so radi požrti.... Ravno prešnji vikend sem govoril z možakarejm, ki ima T4.8, da z njim VSAK večer ribari po Seči in okoli že cca. 20 let. Termična gupa je še tovarniško privijačena, Olje v peti 2x menjano.
In ja, letos je moj projekt s Tomosakijem na Gobi 600 vsaj Červar - Crveni - Červar, da dokažem, da deluje...
Ha ha, pa ravno Tex te je vlekel nazaj, ko ti je crknil Tomos. Si kar predstavljam njegove komentarje.
Ja, pač sem požrl:) Je pa res, da je imel že prej pripombe, preden je vedel, da se bo kaj zalomilo, jaz sem pa tudi butelj in sem šel kar brez kontrolev plinjača prvi dan ven... On je pa še veselo pivce popil na pomolu, potem pa priletel z bajbovtekom in Johnsonom po nas:)
In next five years I wanna have Bayliner 2052LS!!!
Ko smo že tako globoko v tomosakijevih temah (mišljeno kot tema pogovora) in temah (mišljeno kot stanje brez svetlobe) me zanima, ali je bilo izvedljivo Tomos 4 priklopiti na daljinske komande. Ali je to kdo imel realizirano? Za krmiljenje nebi bilo nobenega problema, za prestave tudi ne, bolj me tare, kako bi rešil gas zajlo...
In next five years I wanna have Bayliner 2052LS!!!
Pri navadnem Tomosu 4 itak ni prestav in bi s krmiljenjem na daljavo izgubil možnost vožnje vzvratno (nezmožnost obračanja za 180 stopinj). Ker ni prostega teka, bi moral urediti ugašanje motorja z daljinskim stop gumbom. Gas bi lahko rešil z vrtanjem luknje v okrov desno od čoka in nato nekako pripeti gas zajlo na ročico, ki premika loputo za plin. Toda s tem bi verjetno izgubil možnost dodajanja plina na krmilni ročici.
Mislim, da bi bil za take predelave primeren edino T 4.8, ki ima vzvratno prestavo, pri T 4 in 4.5 je izguba vzvratne prestave pri manevriranju po mojem mnenju preveč moteča.
Mislim, da bi bil za take predelave primeren edino T 4.8, ki ima vzvratno prestavo, pri T 4 in 4.5 je izguba vzvratne prestave pri manevriranju po mojem mnenju preveč moteča.
za ureditev gas zajle je zadeva v osnovi preprosta, zaradi pomanjkanja prostora pa se lahko zakomplicira.
Najprej potrebuješ da je vzvod na uplinjaču pod vzmetjo, torej, da ko zajla povleče vzvod, doda plin, ko pa popustiš plin, pa vzmet potegne vzvod spet v normalen položaj (prosti tek oz. nizki obrati). zajla mora biti tako pritrjena na ta vzvod, da je bunkica na zajli prosto gibljiva, to pomeni, da le ko zajlo potegneš, se premakne vzvod, če pa z roko pomikaš vzvod na uplinjaču, je zajla pri miru.
Na tak način v vzvod vpneš obe zajli, eno od originalne ročice in drugo od daljinskih komand. Tako boš lahko plin dodajal z eno ali drugo komando oz. ročico, neodvisno od druge, z izjemo, da če na eni dodaš plin, ga na drugi ne moreš zmanjšat, lahko ga samo še bolj dodaš.
Najprej potrebuješ da je vzvod na uplinjaču pod vzmetjo, torej, da ko zajla povleče vzvod, doda plin, ko pa popustiš plin, pa vzmet potegne vzvod spet v normalen položaj (prosti tek oz. nizki obrati). zajla mora biti tako pritrjena na ta vzvod, da je bunkica na zajli prosto gibljiva, to pomeni, da le ko zajlo potegneš, se premakne vzvod, če pa z roko pomikaš vzvod na uplinjaču, je zajla pri miru.
Na tak način v vzvod vpneš obe zajli, eno od originalne ročice in drugo od daljinskih komand. Tako boš lahko plin dodajal z eno ali drugo komando oz. ročico, neodvisno od druge, z izjemo, da če na eni dodaš plin, ga na drugi ne moreš zmanjšat, lahko ga samo še bolj dodaš.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov