5. Nima težav z verigami in podobnim kot imajo novejša BMW-jeva jajca (jap, tudi jaz priznam)
Sem tudi že dirkalnike delal tako da mi dragi športi niso tuji...)
Navtika ni primerljiva z dirkalniki. Je dražja. Pri meni stoji še en v garaži, pa vprašanje kdaj ga bom dokončal.
Ketno pa peljem danes popoldne menjat, preden jo odbije (tolk od kvalitete pri BMWju...
Za glavni jermen zamenjat moreš bit mal bolš vajenec, malce čudno si napisal, da ne misliš neki novega šraufat, po drugi strani pa ni nič problem. Drugače pa mislim, da rabljen common-rail dizl ni ravno za na barko.
Naredi računico, pa komplet ure ovrednoti z 20EUR/h, pa boš dobil realno številko, koliko košta če kupiš mariniziran motor. BMW ni ravno sinonim za navtiko, ampak lej, mogoče pa še bo.
čez palec boš nabasal na kup najmanj 500 ur, +motor +generalka +materijal za mariniziranje +letanje okol...+čoln +vse kar fali na čolnu itd...za ta denar lahk kupiš gliser ki gre 40 vozlov in kar še ostane denarja, se lahko voziš naslednjih 5 let zastonj.
Raje naredi buggyja s tem motorjem pa ga centralno vpni v šasijo. Bo več veselja na vasi.