STEKLO

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

zonzi
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a zonzi » So Feb 11, 2017 15:28

V slo je približno 8 kalilnic za steklo, od tega 3 v ljubljani. Od teh nobena ne kali ukrivljenega stekla. Tudi kalilnica v NG (Lovrenčič) ne kali ukrivljenega, ampak ga vozijo v Italijo.
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » So Feb 11, 2017 16:32

Oprosti, dopuščam to možnost!
Tako daleč se nisem spuščal.

Jaz koristim usluge recimo 5x na leto, ponavadi za bolj zapletene stvari. Nazadnje sem spraševal za ukrivljeno steklo za tuš kabino. Brez problema naredijo karkoli...
Iz tega sem sklepal, da vse to imajo. Glede na to, da je cena mizerna nisem niti pomislil, da kam vozijo...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral
Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a BOJA » Po Feb 20, 2017 18:57

BOJA napisal/-a:
mamaMicka napisal/-a:
BOJA napisal/-a:
mamaMicka napisal/-a:Škoda, da si sploh kupil kamionsko steklo.

Steklar ti izdela karkoli želiš iz kaljenega stekla, kar je za barko OK.

Nazadnje sem sel iskat steklo dolgo ca 2 metra, x 60 centimetrov, jajčaste oblike, ukrivljeno, printan rob z org logotipom, temneno. Cena 80€! To je steklo za bok barke. BTW original je bilo 3000€ iz USA!

Potrebujes le šablono! Če boš rabil imam jaz kar dobre popuste.

@MM, a se o plexi tudi lahko pogovarjava? Moj čoln poznaš - poleti mi je odletel lep kos vetrobranskega stekla (Plexi)...
Hvala in lp

Pleksi imam dobrega prijatelja ki delajo plexi. Apmak plexi se pa dejansko lepo ukrivi samo na kalupu. Poklici me. Jaz pa bom vprasal.

Hvala MM, se slišiva. Najprej mi bo en prijatelj zalepil, ker pa že sedaj veva, da ne bo mogel tega narediti ne vem kako lepo, bo verjetno potrebna nova šipa... Hvala, lep dan!

Živijo, mM, sem ti poslal SMS, pa te nekako ne dobim... Si morda v tujini, ali pa imaš morda novo cifro? Prosim, ko boš lahko, bi te prosil za klic ali pa odgovor na SMS. Hvala ti in lep večer!
Green to green or red to red, safely go ahead!
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Po Feb 20, 2017 19:53

Imas ZS.
Zhebava me operater. Mi kar spremenijo številko in podobno
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov