Nočem, da po brušenju zadeva ostane mat ... Mogoče kak nasvet na kakšen način pobrusiti, da ohranim sijaj?
Odstranjevanje antifoulinga
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Jaz nanasam AF 1x na 4 leta in coln je v vodi non-stop. Samo ne Hard racing, tega imam na moji drugi barki in je po enem letu taksen kot na tej po stirih, tako da z hard racingom ne mislim imeti vec opravka, bil je gor ob nakupu barke. To je edino OK za colne ki so v vodi max 1 mesec in se vozijo na prikolici itd..., v tem primeru pa tudi ne mislim da je potrebno vsako leto obnavljati.
Gaso napisal/-a:Jaz nanasam AF 1x na 4 leta in coln je v vodi non-stop. Samo ne Hard racing, tega imam na moji drugi barki in je po enem letu taksen kot na tej po stirih, tako da z hard racingom ne mislim imeti vec opravka, bil je gor ob nakupu barke. To je edino OK za colne ki so v vodi max 1 mesec in se vozijo na prikolici itd..., v tem primeru pa tudi ne mislim da je potrebno vsako leto obnavljati.
In s čim mažeš barko, če ni skrivnost
Menda ne z govejim lojem
zlatko83 napisal/-a:Gaso napisal/-a:Jaz nanasam AF 1x na 4 leta in coln je v vodi non-stop. Samo ne Hard racing, tega imam na moji drugi barki in je po enem letu taksen kot na tej po stirih, tako da z hard racingom ne mislim imeti vec opravka, bil je gor ob nakupu barke. To je edino OK za colne ki so v vodi max 1 mesec in se vozijo na prikolici itd..., v tem primeru pa tudi ne mislim da je potrebno vsako leto obnavljati.
In s čim mažeš barko, če ni skrivnost![]()
Menda ne z govejim lojem
To z govejim lojem pa sem slišal, da je fino za nogo motorja....
Ribice medtem ko jedo loj z noge motorja sproti tudi odstranijo alge.
Ne morem pa potrditi ali to drži ali ne...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti