OdgovorNapisal/-a navigatorsenior » Pe Apr 17, 2020 17:16
Pozdravljeni forumaši,
nisem nov na forumu, spremljam ga že nekaj časa vendar se nisem nikoli hotel vklopiti oz pametovati.
Vcasih zaradi profesionalcev ki so iskušnje nabirali na youtube in podobnih prispevkih, včasih pa samo zato ne, ker ko včasih kdo napiše res dobro stvar oz rešitev problema, ga poklopijo in posvinjajo post kot pravi profesionalci.
Amaterji!
Veliko sem se ukvarjal z navtiko, ljubiteljsko kot tudi profesionalno, zato prosim ne mi škatel razbijat ( kot pravijo primorci )
Torej nazaj na temo:
Hypalon: vsi ki se ukvarjajo z prodajo folij firmam ki režejo nalepke vam bodo svetovali katero folijo morate uporabit pri izrezu registracije oz napisa na tubuse ( folija je iz gumiranega materijala ) Sam sem jo pred 15-timi leti nalepil na svoj dingy
in je ne dobim več stran
Pvc: potem ko močno napihnete tube in nalepite negativno šablono, ki vam jo bo izrezal vsak ki ima rezalnik, ( lahko vam jo tudi jaz ) z penastim valjčkom in barvo sa sitotisk- Pvc, enostavno povalčkate po šabloni in ko se posuši lepo odstranite šablono in to je to
Gelcoat: vsaka folija, samo zahtevajte 9 ali več letno - zaradi obstojnosti na UV
Upam da bo komu to prav prišlo...
Lep pozdrav in ostanite zdravi!