AEgir napisal/-a:Nevem če je to kalvarija glih, men se zdi da je to pač lastništvo čolna in veselje, ki pride zravn.
Prašno dej barvat peto, moja je prišla prav lüštna nazaj.
Če na konc zaruži, še vedno lahko gor obesiš johnsona 40 kot ma en mojstr nekje na jadranu gor na takem čolnu.
je kalvarija. ni to nekaj kar je fletno, ko vidiš da je mercruiser mreža totalen bullshit, ko sem enmu v Slazburgu razložil da se gre lahko slikat, ker prodajajo samo in izključno Jucci pri nas, a sam vem da gre to malce drugače. ni delov, nekompetentni prodajalci, ne držijo na zalogi nujnega, vse se naroča, pa mail pa serijske številke pa eh...če bi mi tako delali (sem bil pri eni največjih evropskih firm v tehničnem oddelku) včasih, bi lahko zaprli firmo. navadni drekači so. samo tolk. živijo od tega, da nikjer nimajo konkurence in da si primoran kupit pri njih. Tako da dobijo posel tako ali drugače. no, ne pri meni.
Prašno pa ne bom barval stvari ki gre v vodo in se vlači po vsemu možnemu kar pride pod čoln. Prašno pobarvane zadeve ne moreš popravljat ko jo enkrat nekaj olupi zaradi udarca. to je zame no go.