Imam eno vprašanje in sicer meni ne dela indikator trima na konzoli.
Ko vžgem motor se mi use črtice osvetlijo in tako tudi ostanejo. Kje bi lahko bil vzrok da mi ne pokaže črtic na kateri stopnji je trim?
Kako deluje to?
Hvala[/img]
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
ludwe napisal/-a:Živjo!
Imam težavo okoli električnga trima.Motor je mercury 40 oz.(menda)tohatsu40/50 dvotaktni 3 cilindre letnik 2001 .Težava pa je ,da trim pri dvigovanju in spuščanju poka.Vse kar se je namazat dalo smo namazali.Pa še vedno nič.Potem smo motor dvignili do zgornje meje ter odvili vijak na vrhu ,ki služi za menjavo olja pa je olje kar v curku izteklo iz celindra.Izgleda kot bi pokanje izviralo iz čepa ,ki je na koncu batnice.Poizkušali smo ga že izbiti ven vendar neuspešno.Kako naj zadevo saniram??
glens napisal/-a:
Zgleda, da majo vse yamahe zanič trim indikatorje. Pri meni že po prvem letu ni delovalo več, oz je isto kot pri tebi.
Sam se nisem preveč sekiral...me pa sedaj zanima, če si ti to popravil?
mamaMicka napisal/-a:Fantje, nujno potrebujem pomoč, ker sem na mrtvi točki...
Kot veste mi je spustil trim, katerega sem obnovil... Zdaj pa imam sledeč problem.
V trim smo nalili olje, malo migali dvigovali itd... Dokler ni začel delovati, potem smo ga spustili do tal. No in tam je ostal, ker je še vedno premalo olja!
Service manualov nimam, sem pa prebiral, da ima Honda nek ročni ventil, ki naj bi služil ravno temu, ce spusti, da blokira nogo.
Če to drži sem našel ta ventil, vendar pa imamo zdaj drug problem. Ta ventil je tako požrt, da se niti ne vidi ali se sravfa, ali se samo potegne... ima pa Seger varovalo.
Ali kdo pozna moj problem...
Hvala!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov