Premaz podvodnega dela-garancija 5 let
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Gaso, nimaš glih čisto prav. Sem imel letos nazadnje opravka z "izkušenim domačinom" glede vremena, pa sem se mu samo nasmehnil, drugače bi skup ruknila. Nimajo glih vsega prav in še posebno se radi pametne delajo, ker kao oni vse vejo ker so celo življenje dol. To razmišljanje mi ni všeč. Glede smučanja je isto, Ti imaš več izkušenj z smučanjem, ker se več smučaš in ne zato ker recimo živiš na gorenjskem.
Guma je guma, zaenkrat.
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Kolega mi je povedal in sem se nasmejal, potem pa na internet in pogledal.
Še eden proizvajalec, ki trdi, da lahko AF zdrži ne 5 ampak 7 in več let, ker je edini na silikonski bazi.
http://www.neosil.nl/en/home/
Mnenja?
LP

Še eden proizvajalec, ki trdi, da lahko AF zdrži ne 5 ampak 7 in več let, ker je edini na silikonski bazi.
Mnenja?
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
-
mali brodski
- Kapitan korvete
Tale tič iz Ljutomera, ima d.o.o. z 0 zaposlenimi, nima faxa, nima telefona razen mobi številka, d.o.o. pa je prijavljen od 5. maja letos. Bom, ko bom skakal tam okrog, malo šel do njega, kao naročitelj del in to podvodne zaščite plovila. Ne , ne bom nič omenjal tvoje pisanje in tisto svinjarijo , katero ti je gor napacal. Me zanima kaj mi bo svetoval glede dela in materialov
. Bom poročal, malo smeha nič ne škodi
.
V KP-Semedela, ima nekdo servis za smuči in borde. Zakaj pa ne. Če je pošten, ga imajo stranke sigurno rade.
LP
V KP-Semedela, ima nekdo servis za smuči in borde. Zakaj pa ne. Če je pošten, ga imajo stranke sigurno rade.
LP
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Novinec napisal/-a:Kolega mi je povedal in sem se nasmejal, potem pa na internet in pogledal.
Mnenja?
LP
Tisti ,ki bo izdelal kvalitetno zaščito in bo držala 7 let bo obogatel. Zaščita mora seveda biti tudi eko Po mojih izkušnjah 2leti še nekako gre. Vse kar je več pa se že dela škoda.
Paletova ideja podvodna pralnica z krtačami sigurno 100% eko.
Pale kaj je zdaj z projektom?
FISHING & SAILING IS LIFE
-
mali brodski
- Kapitan korvete
Tista zaščita, ki je za ladje, na ladjah dejansko zdrži par let, ampak so vsak dan v pogonu. Če pa namažete to na svojo barko bo zdržalo 2-3 leta, ampak je treba vedeti, da ta zadeva ni čisto eko in je prepovedana za uporabo na rekreacijskih plovilih, zato je le za ladje.
Jaz imam na deplasmanski barki Veneziani Even extreme 2(3 roke), zdrži brez problema dve leti, je pa draga zadeva. 10.10.2008 sem namazal in ob očiščenem propelerju, barka dobi 90% svoje hitrosti kot pri novem AF, sem testiral pred enim tednom. Maja mislim obnoviti AF, cinke pa tako sproti menjam. Za hitrejša plovila je po mojem bolje vsako leto menjavati.
Jaz imam na deplasmanski barki Veneziani Even extreme 2(3 roke), zdrži brez problema dve leti, je pa draga zadeva. 10.10.2008 sem namazal in ob očiščenem propelerju, barka dobi 90% svoje hitrosti kot pri novem AF, sem testiral pred enim tednom. Maja mislim obnoviti AF, cinke pa tako sproti menjam. Za hitrejša plovila je po mojem bolje vsako leto menjavati.
-
mali brodski
- Kapitan korvete
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov