Mariner 90 2T,l 1994

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Ne Jun 26, 2011 09:42

No 90 je to zihr, tudi lepo je ohranjen, identično kot moj pa ni bil 3 leta samo v vodi pa nima to veze itak.
LP
klemzi
Admiral
Kraj: trzin

OdgovorNapisal/-a klemzi » Po Jun 27, 2011 10:04

mercury napisal/-a:Ja fantje,jaz sem lastnik, ni lepo od vas,da blatite moj čoln,ter motor,ki ga niste videli ,ter se prepričali kako zadeva zgleda,in kako mora zadeva zgledat!Če ste si sedaj ogledali slike,je razvidno da je motor deloval le tri sezone,ter je konzerviran in očiščen kot nov!Ta motor laufa kot urica,ter pokuri na tem čolnu,z tem propelerjem ob normalni uporabi 15-20 l odvisno od obremenitve!Vsi papirji in številke motorja se ujemajo,pri motorju so tudi dokumenti in servisna knjižica!Pri vpisu motorja se ni dalo spremenit kw,ker so to bili delovni motorji,meni je pa tudi ugajalo,saj za ta čoln plačujem zavarovanje 56eur na leto.Bistvo čolna je srce,ter prikolica,ki je tudi nova,saj lupina ni nikol zanič.Hvala za razumevanje in lep pozdrav!

Evo v kolikor smo ti škodovali pri prodaji se iskreno opravičujem!

Me veseli da si se javil in obrazložil določene stvari. Mi smo na podlagi prejetih inf. podali mnenje. Če boš dalj časa prebiral forum boš videl da je ogromno nategovanja in smo malo bolj previdni.

Glede dodatnih ojačitev na krmi mi verjemi da jih je 99% zaradi slabe krmne stene. Če imaš max. moč motorja. kot ga je proizvajalec določil ni nobene bojazni da bi se krmna stena odtrgala.

Če se papirji ujemajo potem je OK. Nam je bilo rečeno da se ne.

Zanima me ali je bil motor od zunaj prebarvan ali ne?

Drugače ti želim uspešno prodajo in lep pozdrav!

Klemen

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov