Prikolica-popravilo

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
kanto
Kapitan

OdgovorNapisal/-a kanto » Sr Mar 14, 2012 21:30

ludwe napisal/-a:Jst z mojo ellebi nimam nobenih težav .Naletno smo porihtali na novo podrejali pušo ,ki je imela luft ter zamenjali pnevmatski bat ,ki je bil zlomljen ter zamenjali manšeto.Vse to sem dobil čez mejo (IT) centro vacenze.

Ta je pa dobra :lol: nima težav, zamenjal je pa pol prikolice :wink: Kakšne zavore pa imaš na prikoli, hidravlične? Jaz mam patent na zajle in vzmeti in ko je ta enkrat "slan", pozabi...
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Mar 14, 2012 22:41

ko sestavljate zavore, mehanizme in vzmeti namažite z visokotemperaturno mastjo, dovolj na debelo, pa toliko, da ne bo stran padala...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
ludwe
Kapitan
Kraj: Cerknica

OdgovorNapisal/-a ludwe » Če Mar 15, 2012 12:50

kanto napisal/-a:
ludwe napisal/-a:Jst z mojo ellebi nimam nobenih težav .Naletno smo porihtali na novo podrejali pušo ,ki je imela luft ter zamenjali pnevmatski bat ,ki je bil zlomljen ter zamenjali manšeto.Vse to sem dobil čez mejo (IT) centro vacenze.

Ta je pa dobra :lol: nima težav, zamenjal je pa pol prikolice :wink: Kakšne zavore pa imaš na prikoli, hidravlične? Jaz mam patent na zajle in vzmeti in ko je ta enkrat "slan", pozabi...

Ja na zajle kakšen pa .Prikolico sem kupil staro(10 let) in je bilo to pa takrat pokvarjeno.Zdaj jo vozim že tretje leto BP.Si pa očitno zelo slab v matematiki ,da ne veš koliko je polovica prikolice.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov