Geonav 7 elite

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Ne Jan 15, 2012 19:17

Čakaj! Kaj si mislil s tem: "Drugače pa bo šel ploter nazaj."?
Ma upam, da nisi za to starino celo odštel denar. Fantje to se ne dela!! Razumem, da ti ga kdo šenka ali da si ga dobil z barko in bi rad da dela, ZATO TI TUDI POMAGAM!!!
Nazadnje spremenil Nikola T., dne Ne Jan 15, 2012 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
glens
Admiral
Kraj: ACI Ičići

OdgovorNapisal/-a glens » Ne Jan 15, 2012 20:30

Ma lej ene komade sem mu naredil in sma se potem zmenila..., če ne fukcionira zadeva, nimam kaj z njo počet.
Uporabniški avatar
Rey
Poročnik fregate
Kraj: Ankaran

OdgovorNapisal/-a Rey » Ne Jan 15, 2012 20:31

glens napisal/-a:NT, to pač ni moje področje in se ne spoznam na te zadeve in sem vesel, da si se zavzel za problem. Sedaj mi je vsaj to jasno, da imam viška anteno. :D

A slučajno veš, kje točno naj bi se nastavilo na notranjo anteno, ker pod SETUP, te možnosti ni.

Na netu pa sem našel italianska navodila, vendar ne znam italiansko, z google translate je pa tut ena polomija iz ita v eng, da iz italianščine v slo ne govorim. Če bi se komu ljubilo preletet navodila na hitro, so na tej povezavi
http://www.geonav.it/italiano/download/manuali/geonav7%20elite_ita.pdf.

Drugače bo pa šel ploter nazaj.

Sem šel čez cela navodila in nikjer ni omenjeno, da bi se preklapljalo med zunanjo ali notranjo anteno. Nikjer ni niti omenjena notranja antena.
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Ne Jan 15, 2012 21:52

OK Glens to je že bolje, ker je res škoda vsakega denarja za take stareše zadeve. Lepo je, če ti ga kdo podari drugače se ne splača.
LP NT
Uporabniški avatar
glens
Admiral
Kraj: ACI Ičići

OdgovorNapisal/-a glens » Ne Jan 15, 2012 22:34

Fantje res vam hvala za pomoč, dam za rundo, če prej ne pa na srečanju, ki bo pred ruto :D

NT, ali imaš kakšno ugodno ponudbo za čisto osnovni GPS, tak, ki ga lahko vgradim, ker tisti na nosilcih ne zgledajo lepo.

LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov