letna cerada za elan 435s

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Pe Apr 20, 2012 15:24

terhi m+m napisal/-a:O videt je super, ne super odlično.
Kolk pa je močen tale Tyvek? A bi prenesel morsko burjo, seveda, če je dobr pričvrščen. Ker zaenkrat se kr bolj za Induplatovo ta tanjšo cerado navdušujem. Zdi se da je za takle *šotorček* in podobne zadeve super, za cerado pa kar malo prešvoh.

Sam sem imel tyvek pa se ni najbolj obnesel, cim se malo zatrga ga razcefra, za pokrivno cerado ga sam ne bi uporabil. Induplati so mi vrhunsko sesili cerado odlicno se prilega in zaenkrat nic ne svica coln. Jaz predlagam Induplate cena 320€ je tudi sprejemljiva za tako velikost,vse ojacitve ter gume in vrvi
matjaz007
Viceadmiral
Kraj: Radenci-Premantura

OdgovorNapisal/-a matjaz007 » Sr Apr 25, 2012 22:03

Dolgujem še zaključek teme. Danes sem našel čas in tudi vreme je služilo, da sem dokončal letno cerado za čoln. Malo šraufanja, netenja in voila tukaj je rezultat. Polanc še nekrat hvala za vse, brez tebe ne bi šlo. Se oddolžim, če bo le v moji moči.

Slika

lp
Matjaž
terhi m+m
Višji praporščak

OdgovorNapisal/-a terhi m+m » Če Apr 26, 2012 08:34

Vrhunsko! Vidim, da je cerada močna. Je to induplatov material, kdo je šival? Kakšni so bli celotni stroški? Ja jaz še kar požiram ideje, da se potem lažje, kvalitetno in ceneje odločim.
matjaz007
Viceadmiral
Kraj: Radenci-Premantura

OdgovorNapisal/-a matjaz007 » Če Apr 26, 2012 10:42

Na ta vprašanja bo odgovoril polanc. Sem pa dal po robu, kjer so neti vseeno še gurtno in nete skozi gurtno da se slučajno ne bi strgalo, čeprav je material odličen.
lp
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Pe Apr 27, 2012 09:46

No lepo,da si zadovoljen,naj ti dooooolgo služi.Ja prvo sem skrojil sam,ta je tretja in sem obrisal prvo kot po šabloni.Material je od strehe za baldahin,koliko je gramski ne vem. :lol: LP Iztok

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov