Sidra so takšna in drugačna, normalno pa je, da vsaki svoje hvali
izdelava inox sidra za varno sidranje tudi ob močnih nevihtah - STORM ANCHOR HOMEMADE DIY
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: izdelava inox sidra za varno sidranje tudi ob močnih nevihtah - STORM ANCHOR HOMEMADE DIY
Dajte se malo umirit fantje
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Re: izdelava inox sidra za varno sidranje tudi ob močnih nevihtah - STORM ANCHOR HOMEMADE DIY
To je tako, ko na forumu gumb "blokiraj osebo" ne deluje, tako kot bi moral. Vse sodobne socialne strani imajo gumb, da ne zaželjene osebe ne komentirajo, tukaj na žalost to še ne deluje.
Edina škoda je, da je ogromno ljudi, kateri z velikim zanimanjem do sider spremljajo to temo in se zgražajo nad neumesnimi komentarji, ki nimajo veze s tehnološkim napredkom projekta.
Tako da lepo prosim, da vsaj ne najedate več, če že ne želite pomagat.
Edina škoda je, da je ogromno ljudi, kateri z velikim zanimanjem do sider spremljajo to temo in se zgražajo nad neumesnimi komentarji, ki nimajo veze s tehnološkim napredkom projekta.
Tako da lepo prosim, da vsaj ne najedate več, če že ne želite pomagat.
Kar koli delaš, naredi kvalitetno ali se pa raje sploh ne loti.
Video test sider: https://www.youtube.com/channel/UC_cYNza74BYYsuOjhmAHAdA/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd
Video test sider: https://www.youtube.com/channel/UC_cYNza74BYYsuOjhmAHAdA/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd
jozko napisal/-a:Dajte se malo umirit fantje![]()
Točno tako je
Jasn pa takoj za mojim Aleš... 
polanc napisal/-a:Jasn pa takoj za mojim Aleš...
Sem pa letos že imel čast, da je na mojem sidru in na vsakem boku bila vezana tvoja in robertova barka
-
Bouges Nina
- Admiral
alesjo napisal/-a:polanc napisal/-a:Jasn pa takoj za mojim Aleš...
Sem pa letos že imel čast, da je na mojem sidru in na vsakem boku bila vezana tvoja in robertova barkaseveda tri barke na mojmu sidru
![]()
in kakšno sidro imam
najboljše na svetu
![]()
![]()
![]()
Najboljše je moje, čeprav je popolnoma enako kot tvoje Alesio. Zakaj? Ker krasi najlepšo barko na svetu. Mojo
Sidr sploh ne zgleda slabo in da ne bo pomote, spoštujem tvoje napore sam s temi trditvami si šel pa čist over-the-top. Po mojem mnenju.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Bouges Nina napisal/-a:alesjo napisal/-a:polanc napisal/-a:Jasn pa takoj za mojim Aleš...
Sem pa letos že imel čast, da je na mojem sidru in na vsakem boku bila vezana tvoja in robertova barkaseveda tri barke na mojmu sidru
![]()
in kakšno sidro imam
najboljše na svetu
![]()
![]()
![]()
Najboljše je moje, čeprav je popolnoma enako kot tvoje Alesio. Zakaj? Ker krasi najlepšo barko na svetu. Mojo.
Dobro, da si me ubogala in kupla najboljše sidro na svetu , ampak
-
SAKARUN
- Kapitan bojne ladje
- Kraj: Brezovica pri Ljubljani
Fantje ne se kregat mene je prepričal in ga dobim v četrtek, ko bo na klunu pa pošljem sliko.
VSAK ZAČETEK JE TEŽAK, ZAČETNIK PA ŠE TEŽJI.
-
Bouges Nina
- Admiral
alesjo napisal/-a:Bouges Nina napisal/-a:alesjo napisal/-a:Sem pa letos že imel čast, da je na mojem sidru in na vsakem boku bila vezana tvoja in robertova barkaseveda tri barke na mojmu sidru
![]()
in kakšno sidro imam
najboljše na svetu
![]()
![]()
![]()
Najboljše je moje, čeprav je popolnoma enako kot tvoje Alesio. Zakaj? Ker krasi najlepšo barko na svetu. Mojo.
Dobro, da si me ubogala in kupla najboljše sidro na svetu , ampakmoje je še vedno najboljše
![]()
![]()
![]()
![]()
in moja barka je tudi lepša od tvoje
![]()
![]()
Skupaj sva še močnejša! Če uporabiva obe sidri, lahko ustanoviva novo marino.
AEgir napisal/-a:Sidr sploh ne zgleda slabo in da ne bo pomote, spoštujem tvoje napore sam s temi trditvami si šel pa čist over-the-top. Po mojem mnenju.
Težava je definirati razliko med dobronamernim svetovanjem in komercialnimi apetiti posameznih postov.
Prav tako je tu precej logiranih, ki zelo uspešno izkoriščajo forum za promocijo svoje primarne ali sekundarne dejavnosti. Nekateri direktno, drugi bolj premeteno in zavito.
Na bralcu pa je, ali ugrizne vabo, ali pa ne.
Forum je pač svobodno komuniciranje. Eni prepoznajo gor omenjeno (in jih to moti), drugim pač “ne pride”.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Ko govorimo o kopiranju oblike "nečesa", karkoli pač - a se spomnite Elana in njihovih carving smuči, s katerimi so bili absolutno prvi na svetu? Baje jih niso zaščitili oz. patentirali, ker oblike ne moreš zaščititi.
Meni se je zdelo sicer to vedno za lase privlečeno, ampak morda se kdo tukaj spozna na patente ipd? Bi se dalo?
Meni se je zdelo sicer to vedno za lase privlečeno, ampak morda se kdo tukaj spozna na patente ipd? Bi se dalo?
...ti krmi ga v valovih, ti brani ga v vetrovih...
Bouges Nina napisal/-a:alesjo napisal/-a:Bouges Nina napisal/-a:
Dobro, da si me ubogala in kupla najboljše sidro na svetu , ampakmoje je še vedno najboljše
![]()
![]()
![]()
![]()
in moja barka je tudi lepša od tvoje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skupaj sva še močnejša! Če uporabiva obe sidri, lahko ustanoviva novo marino.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seveda, med dva sidra postavimo enih 10 boj in nekaj cekinov zasluživa, sedaj pa je treba ustavit vole, da ne pokvarimo teme
Smeh in hec je vedno dobrodošel alesio.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov