cibro napisal/-a:Je samo boš dal 20 ojr ali pa si ga kje drugje potegni dol
Lahko ti pa dam jaz kam pa si tam potergneš
Za eno laško boš pa že dal a ne?
LP
Sem ga že imel naloženega pa sem pozabil
Za Laško je pa zmeraj čas sem v Ankaranu
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
darkobmw napisal/-a:Imam pa sedaj eno težavo. Ko sem nastavljal navigacijo na vodi sem hotel speljat pa je motor kar crnil, do sem pa sem se normalno pripeljal. Potem pa je vžgal laufal 3 sekunde in crknil in spet in spet. Razdr sem uplinjač in zamenjal tesnila in menbrano v črpali za gorivo se mi je zdela že pretegnjena. Bi lahlo bilo to ali kaj drugega
Piki napisal/-a:darkobmw napisal/-a:Imam pa sedaj eno težavo. Ko sem nastavljal navigacijo na vodi sem hotel speljat pa je motor kar crnil, do sem pa sem se normalno pripeljal. Potem pa je vžgal laufal 3 sekunde in crknil in spet in spet. Razdr sem uplinjač in zamenjal tesnila in menbrano v črpali za gorivo se mi je zdela že pretegnjena. Bi lahlo bilo to ali kaj drugega
Če crkne že po 3 sekundah je težko kriva bencinska pumpa. Očisti dizo za prosti tek in še enkrat nastavi zmes v prostem teku. Preglej tudi plovec, lahko da ga zaliva.
Roberth1 napisal/-a:Jaz sem ob podobnih simptomih ugotovil, da je v rezervoarju goriva en kup silikonskih delcev, ki so zabasali dotok goriva. Prvič pred pumpico, drugič pa na priključku na motor. Vmes sem že izločil filter za gorivo, ker sem vmes sumil, da je on razlog, da ni goriva do motorja.
Preveri prehodnost napeljave goriva do motorja.
Piki napisal/-a:2T Selve niso ravno biser, pa še noga je dolga, kot piše..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov