Solarna celica

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » To Sep 10, 2013 20:55

Pa ta MPP Tracer regulator vzami obvezno,ker v vsakem vremenu da več A kot navaden reg.Vsaj mislim, da je tako.Je vreden nakupa,ker ni samo pomembno kaj dobiš ven v špici,še vašneje je kaj daje sistem,ko je mal megleno,pa jadro mal zakrije celico z svojoi senco ....
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Sr Sep 11, 2013 14:08

polanc napisal/-a:Mm krasn je vse delal,7,3 A sem dobil največ toka,že zjutraj pa tkole po 2,3 A,dela tudi v dežju nikol nisem akuja za kabino polnil z motorjem,pa še prek diode sem polnil motorni aku.Muzika je švasala na polno,pir je švic polival,ko sem ga iz hladilnika vlekel...SUPER.sam firme pa ne vem žal.Poklič tega moža Markota ...Alpin doo. Prav svetuje,fajn cene ma,ni da ni.
LP Iztok

Marko je na forumu kot Alpin ..., mislim da je tudi med olgaševalci na desni in če pomnim prav, je bil tudi med sponzorji za letošnjo ruto.

Na forumu je bila tudi njihova predstavitvena tema , ki se je razmotala v nekaj vprašanj in odgovorov.

Mi (JK Bohinj) smemo po Bohinjskem jezeru uporabljati tudi njegovo jadrnico mini-12 (petka).
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov