Solarna celica
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
polanc napisal/-a:Mm krasn je vse delal,7,3 A sem dobil največ toka,že zjutraj pa tkole po 2,3 A,dela tudi v dežju nikol nisem akuja za kabino polnil z motorjem,pa še prek diode sem polnil motorni aku.Muzika je švasala na polno,pir je švic polival,ko sem ga iz hladilnika vlekel...SUPER.sam firme pa ne vem žal.Poklič tega moža Markota ...Alpin doo. Prav svetuje,fajn cene ma,ni da ni.
LP Iztok
Marko je na forumu kot Alpin ..., mislim da je tudi med olgaševalci na desni in če pomnim prav, je bil tudi med sponzorji za letošnjo ruto.
Na forumu je bila tudi njihova predstavitvena tema , ki se je razmotala v nekaj vprašanj in odgovorov.
Mi (JK Bohinj) smemo po Bohinjskem jezeru uporabljati tudi njegovo jadrnico mini-12 (petka).
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov