Evo malo update;
Naredil v teh dveh tednih:
10.) zamenjal tisti vezni člen med verigo in sidrom.
11.) dal delati Paletu (hvala lepa!) pokrov od vinča.
12.) Zamenjal vijake na pokrovu od verige, dal delati nove distančnike (stari, leseni so bili zgniti)
13.)Označil razdaljo na verigi po 10m, dokupil verigo (majo akcijo v KAMM

), tako da imam skupno 45m verige (pomoje dovolj za 7m čoln..)
14.) Sčistil in impregniral cerade, po pregledu šivov so še OK (vsaj nekaj)
15.) Sčistil naslonjalo iz skya ter motorni pokrov ter premazal z UV zaščito, sedaj je pri tapetniku da malo "preštepa"
16.) Domov sem vzel pregrade med motornim prostorom in kokpitom, jih kemično sčistil (blago) ter dal dol staro zvočno izolacijo, prebrusil in dal gor novo, trenutno so pri tapetniku, saj bom dal še sklamfat po robovih na novo.
17.) Kupil en kup veznih členov in šravfov da bom pregrade v kratkem prešrafal, da bodo trdne (pa še zlimal)
18.) Dal delati lesene dile iz vezane plošče, ki bodo nadomestile zgnite
19.) Nogo je prevzel Habibi (svaka čast), ki bo zamenjal en križ, pa olje pa še meh pa pač vse, hvala lepa!
20.) Očistil motorni prostor tako zelo, da bi lahko jedel iz njega
21.) obnovil sem štarter (oz. dal sem ga obnoviti), no zbrusil in pobarval (1 roka primer + 1 roka črna barva od quicksilverja) sem ga jaz
22.) dol sem vzel bilige pumpo, jo stestiral in pregledal, dela OK, ter jo dal nazaj not.
To je zaenkrat to, vsaj zdi se mi... No lista se počasi manjša, ko bomo enkrat tisto pregrado hudičevo zrihtal pa še zvočno izolacijo do konca smo na konju
Lp in hvala za pomoč!
BM